изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:32 EET
Как зодиите може да сбъднат желанията си    
Хороскоп С какви трикове и подръчни средства различните зодии могат да сбъднат желанията си? Dama.bg отговаря на този въпрос и посочва съответните ритуали.

Огнени зодии
Овен, Лъв и Стрелец

Ако сте огнена зодия, трябва да използвате огъня, за да сбъднете своите желания. Необходимо е да запалите свещ в тъмно помещение и да напишете желанието си на лист хартия.
След като напишете желанието си на лист, трябва да ги изгорите на пламъка на свещта.

Водни зодии

Рак, Скорпион и Риби

Водните зодии могат да изпълняват желанията си с помощта на водата. Те трябва да напишат желанието си на лист хартия, да го поставят в бутилка или да го хвърлят във водоем.

Въздушни зодии
Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните зодии трябва да използват силата на въздуха, за да сбъдват желанията си. Те трябва да запишат това, което искат най-силно, върху лист хартия, която да закрепят върху балон или хвърчило. След което балона или хвърчилото се пускат в небето.

Земни зодии
Телец, Дева и Козирог

Земята ще помогне на земните зодии да изпълнят всяко свое желание. Земните зодии трябва да напишат желанието си върху лист хартия, след което да го заровят под корените на някое дърво.

Ако искате да се разделите и освободите от нещо, направете ритуала при намаляваща Луна. Ако искате да привлечете нещо в живота си, направете ритуала при Новолуние.
Трябва да помните още, че желанието ви може да засяга единствено и само вас. Няма как нещо да се сбъдне, ако пожелаете да влияете на живота и изборите на друг, колкото й силно да го искате.
Нужно е колкото се може по-често и по-ярко да визуализирате мечтата си. Това помага за сбъдването й независимо каква зодия сте.
http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Как зодиите може да сбъднат желанията си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди