изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:53 EET
Изчезналият във Франция наш бизнесмен може да се е самоубил    
НовиниДобромир Христов излязъл от къщи само с личната си карта, оставил в квартирата лаптоп, таблет и три телефона

Приятелите на изчезналия във Франция бизнесмен Добромир Христов подозират най-лошото – че може да се касае за самоубийство, споделиха те тревогите си първо пред БЛИЦ. Последните няколко дни той се държал странно. Решил да не ходи на работа и си останал вкъщи.„За времето, за което го няма и начина, по който е излязъл, съм склонен да повярвам, че се е самоубил. Имам само догадки защо би могъл да направи това. Той е излязъл от къщи само с личната си карта. Оставил е у нас трите си телефона, лаптоп, таблет. Това е странно, защото дори и до магазина не отиваше без вещите си”, разкри пред БЛИЦ Златин Русев, съдружникът на Добромир, който е и негов приятел и съквартирант. Двамата разработват заедно фирма за велотранспорт.

След като българинът изчезва, приятелят му проверява трите му телефона за странни позвънявания, но и там не открива нищо – единствено няколко пропуснати обаждания от майка му и приятелите във Франция.

„Не е бил заплашван или изнудван от никого. Той не е конфликтна личност, по барове и заведения въобще не ходеше. От работа вкъщи и от къщи на работа, така живееше”, описва го още неговият приятел.

Днес той е успял да се свърже с представител на нашето посолство в Париж, откъдето са оказали съдействие за започване на процедура по издирването на Добромир. Преди това близките му опитали да получат помощ от френската полиция, но напразно.

„Френската полиция ни оказа абсолютна дискриминация. Нямаш ли френски документи, ти си никой, не поискаха да ни обърнат никакво внимание и се отнесоха много лошо с нас. Казаха, че ние трябва да си го търсим. Прехвърляха ни от едно районно в друго. Днес сутринта ходихме с представител от посолството, дори и на него не обърнаха внимание. В крайна сметка човекът е с политически статут и не им се даде. Едва накрая се съгласиха да обявят Добромир за издирване”, разкрива още неговият съдружник Златин Русев. Той моли всеки, който има информация за Добромир, да се свърже с него на телефон +33754024470.

Мира НАЙДЕНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изчезналият във Франция наш бизнесмен може да се е самоубил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди