изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:17 EET
Хроничното недоспиване ни грози с полов лунатизъм /18+/    
Любопитно Жените, жертви на болестта, се стремят към насилствени, дори смъртоносни сексуални контакти

Учени от Стандфордския университет стигнали да изненадващ извод: от редовно недоспиване жените може да се разболеят от полов лунатизъм!

Не съм докосвала члена ти!

Когато това се случило за първи път, Лиз не повярвала на съпруга си.
- Ти цяла нощ ми налита, вместо да спиш - жлъчно отбелязал Стив. - То бива, бива, ама това беше прекалено... - и той й показал подпухналия си полов орган. На главичката на пениса явно си личели следи от зъби.
- Искаш да кажеш, че съм те ухапала? - недоверчиво зяпнала Лиз.
- А кой друг го е направил според теб?!

Въпросът й наистила прозвучал глупаво - има си хас Стив сам да се е "разкрасил" така!
Той колоритно описал на съпругата си как го събудила в 4 сутринта, как го яхнала и започнала да стене неистово. Мъжът отговорил на призива й, но дори и след няколко оргазма Лиз не се успокоила, започнала да му прави минет и болезнено го ухапала по пениса.

- Ти ме безпокоиш. Откакто те назначиха на водеща длъжност във фирмата, ти отслабна и спиш само по 5 часа. Това не е нормално! - тюхкал се Стив.

Лиз и сама разбирала, че от две години с нея нещо не е наред. Но това, което й разказал мъжът й... Тя не смеела да си признае, че изобщо не помни какво се е случило през нощта.

Седмица по-късно историята се повторила. Една нощ Лиз шест пъти събуждала Стив и грубо, без думи, се опитвала да го обладае.
- Трябва да отидеш на лекар! - настоял съпругът. - Ще ти намеря специалист!

Така Лиз попаднала в лабораторията на изследователски екип от Стандфордския университет, ръководен от проф. Ричард Стайнберг. Оказало се, че Лиз далеч не е първата му пациентка.



Синдром на сексомния - особено състояние на съзнанието, подобно на лунатизма. Жертвите на болестта не ходят по покривите, а се стремят към интимна връзка. При събуждане те, като всички лунатици, нищо не помнят. Досега бе неизвестно как възниква това състояние.


Разказва проф. Ричард Стайнберг:

- От сексомния страдат най-вече жените и ние вече три години установяваме защо е така. Една след друга отпаднаха версиите за хормонални влияния, травми на главния мозък и остана една, която се потвърди напълно в три групи. Виновник е обикновената липса на достатъчно сън, от която често страдат активно работещите жени. Ние успяхме да открием, че това разстройство има три степени на тежест. Най-малко опасната се проявява в нощни позиви към секс /особено през дълбоката нощ/. Следва стадият, когато жената може да нанесе на партньора си леки физически увреждания. И третият стадий - тя се опитва да встъпи в полов контакт против желанието на партньора си. Тук е възможно всичко. Дори убийство!


Жена делфин

- Може ли да се обясни физиологията на този процес?
- Това състояние се предизвиква от един вид "късо съединение" в мозъка. Пет часа сън вместо нормалните осем провокират в мозъчните клетки и затормозеност, и активност едновременно.

Ние проведохме изследвания на биоелектрическата активност на мозъка на такива пациентки и установихме, че хроничното недоспиване подпомага окончателното "разрегулиране" на съня. Дясното и лявото полукълбо у жената започват да функционират по различен начин. Това напомня мозъчната дейност на делфините - при тях двете полукълба не спят едновременно, като при хората, а правят това поред - едното спи, другото бодърства, а след известно време си разменят ролите.

Именно "дежурното" полукълбо осигурява управлението на тялото. И тъй като подсъзнателните сексуални желания на повечето хора могат да се реализират само при пълно отпускане, жената със синдром на сексомния може да не помни и да не знае какво прави.

Защото нейното съзнание е изключено, а действията на тялото й се управляват от "бодърстващото" полукълбо.

"Бодърстващото" полукълбо се характеризира с активна дейност на горните теменни дялове, където са разположени така наречените ядра на анализатора на мозъчната кора. Те са пряко свързани с хипофизата. При общата отпуснатост, когато жената спи, хипофизата се възбужда най-напред.
http://www.blitz.bg

АМЕРИКАНСКИ СИНДРОМ: Мъж хвана жена си да изнасилва три малки момченца
Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите
Виртуална изневяра
Кога сексът е противопоказен?
Георги и Димитър Бедникови : Правили сме групов секс с близначки!
Защо стенем по време на секс
Закуската – пряко свързана със сексуалния живот
Кибер сексът движи технологиите
COSMOPOLITAN.BG: Неприлично предложение или нещо съвсем в реда на нещата? Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс.

 


Сходни връзки

Хроничното недоспиване ни грози с полов лунатизъм /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди