изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:19 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Скейт паркът в Добрич ще бъде домакин на уникален фестивал”, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна”. Фестивалът ще се проведе в продължение на три дни - от 31 октомври до 2 ноември на новия скейт парк в градския парк „Св. Георги” в Добрич. Целта му, според организаторите, е да събере на едно място хората от няколко субкултури - скейтборд, лонгборд, кънки, БМХ, байк, графити, музика, брейк денс.

Първият ден ще започне в 10.00 часа с изграждане на голям скок от пръст за маунтин байк в близост до скейт парка. С помощта на камион, багер и подръчни материали, момчетата от местната вело банда ще издигнат огромен скок. „ВиК ще търси трайно решение за авариите в кв. „Добротица”, съобщава вестникът. От събота вечерта до вчера високите етажи и цели блокове в квартал „Добротица” са били подложени на сух режим заради аварии. Спирането на водата малко преди полунощ в събота се е дължало на авария в близост до Туристическата спалня по бул. „25 септември”, това е заявил управителят на дружеството инж. Юлиян Иванов. Актуализирана е Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич, съобщава всекидневникът. На сесията вчера е била разгледана информация за извършени промени на приходите и разходите по бюджета на общината през трето тримесечие на 2014 година. Уточненият план по приходите и разходите към 30 септември е в размер на 49 470 117 лева, в т.ч. за държавни дейности - 28 880 400 лева и за местните дейности - 20 589 717 лева.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди