изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
ВЕТЕРАНИТЕ НА ДОБРУДЖА И ЛЕВСКИ ЩЕ ИГРАЯТ НА НЕУТРАЛЕН ТЕРЕН    
СпортДнес в Добрич трябваше да се проведе първата полуфинална среща от държавното първенство по футбол за ветерани между отборите на Добруджа и столичния Левски. Мач на стадион “Дружба” обаче няма да има. Шефовете на Българския футболен съюз решиха победителят да бъде определен в един мач на неутрален терен, а не както първоначално беше обявено - в две срещи при разменено гостуване.

Междувременно бе постигната договорка между двата клуба срещата да се проведе на 5 ноември в Трявна. Оказа се обаче, че и на тази дата мач няма да има, тъй като от БФС обявиха отлагане на полуфиналния двубой. От председателя на Областния съвет на БФС Иван Манолов вчера научихме, че засега се знае само мястото на срещата – Трявна, но тепърва ще бъде насрочена нова дата.
Феновете на футбола в Добрич оставаха разочаровани от решенията на футболните шефове, защото очакваха да наблюдават на стадион “Дружба” двубой между своите любимци от 90-те години на миналия век и звездите на столичния гранд. Освен това недоумение буди фактът, че непосредствено преди полуфиналните двубои се променя регламентът за провеждане на първенството.  


 


Сходни връзки

ВЕТЕРАНИТЕ НА ДОБРУДЖА И ЛЕВСКИ ЩЕ ИГРАЯТ НА НЕУТРАЛЕН ТЕРЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди