изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:40 EEST
Представиха официалното лого на Мондиал 2018    
СпортФИФА и организаторите на Мондиал 2018 официално представиха логото на световното първенство, което ще се проведе в Русия след четири години. С помощта на екип от Международната космическа станция, логото бе показано със светлина проекция върху емблематичната сграда на Болшой театър в Москва.
ФИФА и организаторите на Мондиал 2018 официално представиха логото на световното първенство, което ще се проведе в Русия след четири години. С помощта на екип от Международната космическа станция, логото бе показано със светлина проекция върху емблематичната сграда на Болшой театър в Москва.  ФИФА и организаторите на Мондиал 2018 официално представиха логото на световното първенство, което ще се проведе в Русия след четири години. С помощта на екип от Международната космическа станция, логото бе показано със светлина проекция върху емблематичната сграда на Болшой театър в Москва.


„Представянето на тази визуална икона е ключова стъпка по пътя ни към Мондиал 2018, е една от тези, с които сме горди да представим на света“, заяви президентът на ФИФА Сеп Блатер. „Емблемата съчетава уникалните качества на едно световно първенство и Русия като страна домакин. Тя обединява магията и мечтите, които световното първенство ще сбъдне за милиони фенове през 2018“, каза още той.

„Домакинството на световно първенство е мечта за милиони руснаци. Опитахме се да покажем тази мечта в официалното лого. Световното първенство ще промени нашата страна и ще представи модерна Русия на света“, сподели от своя страна спортният министър на Русия Витали Мутко.

Логото е проектирано от португалска консултантска агенция. Финалното лого бе избрано от специално жури, водено от Витали Мутко и генералния секретар на ФИФА Жером Валке.

http://gong.bg

 


Сходни връзки

Представиха официалното лого на Мондиал 2018 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди