изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:26 EEST
ОЩЕ НОВИНИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА    
СпортОЩЕ НОВИНИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА


ТЕВЕС ОТНОВО Е НАЦИОНАЛ НА АРЖЕНТИНА

Нападателят на Ювентус Карлос Тевес получи първа повиквателна за националния отбор на Аржентина от три години насам. Новият треньор на "гаучосите" Тата Мартино беше обещал да върне Ел Апаче в националния тим и го стори. Новината беше посрещната с радост в Аржентина, където преди световното имаше кампания за включването на Тевес в отбора, но предишният селекционер Алехандро Сабея беше непреклонен. "Животът ти дава дължимото, когато най-малко го очакваш", с тези думи поздрави Тевес по-малкият му брат. Това беше едно от хилядите съобщения в подкрепа на нападателя.
През ноември Аржентина ще играе контроли с Хърватия и Португалия.

ДИЕГО КОЩА ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ЗДРАВ

Новият голмайстор на Челси Диего Коща поднови пълноценни занимания след здравословните си проблеми, заради които не е играл за лондончани от 5 октомври насам. 26-годишният футболист лекуваше разтежение, а освен това трябваше да прекара няколко дни в болница заради стомашен вирус. Испанският национал вече е добре, но не попадна в групата на Жозе Моуриньо за вчерашното гостуване на Шрюсбъри в двубой от турнира за Купата на Лигата. Очаква се той да бъде на линия за мача на Челси с Куинс Парк Рейнджърс в събота. При неговото отсъствие Моуриньо разполагаше само с Дидие Дрогба в дербито с Манчестър Юнайтед от изминалия кръг в Премиършип.
От началото на сезона във Висшата лига Коща е вкарал 9 гола в 7 мача.

ПИРЛО: БАЛОТЕЛИ ИМА НУЖДА ОТ ЛЮБОВ

Халфът на Ювентус Андреа Пирло се включи в списъка на футболни личности от Италия, които изказват подкрепата си за нападателя на Ливърпул Марио Балотели, който се намира в криза, откакто премина на "Анфийлд". СуперМарио има само един гол за новия си тим, след като се разписа във вратата на Лудогорец в мача от Шампионската лига. В първенството все още се чака негов гол. Феновете на Ливърпул вече не го искат и през уикенда демонстрираха отношението си, като връщаха негови фланелки в акция на местен букмейкър. "Няма съмнение, че Балотели е много талантлив. Играл съм с него и знам какво говоря. Марио се нуждае от любов. Треньорът трябва да го постави на правилния път. За него е важно да знае, че треньорът му вярва. Ако нещата се наредят, той ще стане една от легендите на Ливърпул", убеден е Пирло.

ТОРЕС СЕ ЗАКАНИ ДА ОСТАВИ СЛЕДА В МИЛАН

Нападателят Фернандо Торес се закани да остави следа в историята на Милан по време на престоя си в тима, където е отдаден под наем от Челси. Той обясни присъствието си на скамейката, а не на терена в двубоя с Фиорентина от последния кръг с ротациите на треньора Пипо Индзаги, а не със спортно-технически причини. "С всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Адаптирам се към новия шампионат. През тази седмица ни предстоят три срещи. Индзаги каза, че ще са необходими всички играчи и затова аз бях оставен да почивам в мача с Фиорентина, като не започнах като титуляр. Дошъл съм в Милан не просто да ми минава времето. Искам да оставя следа след себе си", каза Торес.


 


Сходни връзки

ОЩЕ НОВИНИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди