изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:49 EEST
СКЕЙТ ПАРКЪТ В ДОБРИЧ ЩЕ Е ДОМАКИН НА УНИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ    
Новини Фестивалът Extreme connection ще се проведе в продължение на три дни – от 31 октомври до 2 ноември на новия скейт парк в градския парк „Св. Георги“ в Добрич. Целта му, според организаторите, е да събере на едно място и сприятели хората от няколко субкултури -  скейтборд, лонгборд, кънки, БМХ, байк, графити, музика, брейк денс. Първият ден ще стартира в 10 ч. с изграждане на голям скок от пръст за маунтин байк в близот до скейт парка.
Скейтпаркът в градския парк в Добрич е уникален за България


С помощта на камион, багер и подръчни материали, момчетата от местната вело банда ще издигнат огромен скок. Докато трае изграждането на скока, локалните графити мастъри ще започнат бомбенето на вертикалните стени на скейт парка. А междувременно на самия скейт парк ще тече свободно каране. В 10 часа на следващия ден начало ще даде с фънки музика DJ MAD BEAR, а водещия „Кот Доди“ ще информира всички за интерсните моменти. Първият ще е работилницата по дизайн, в която всеки ще може да изложи идеите си на белия лист. Ще има и награди.

В 11 ч. ще започне съревнованието за поставяне на рекорд за най-висок скок с маутин байк на новият скок. След това ще се продължи с поставянето на рекорди за висок скок с кънки, скейт и БМХ на големия скок в скейт парка.
Следващата локация е началото на градския парк, където в 14 ч. лонгбордистите ще летят надолу, опитвайки се да изпързалят големия завой с възможно най-висока скорост.
В 15 ч. започва кънки джем сешън на скейт парка. В 16 ч. в средата му ще се проведе брейк денс батъл, вдъхновен от грамофоните на „Лудата Мечка“. След това ще има „Пул сесия“, в която „боледуващите от синдрома на извитите басейни“ ще покажат какво ново са заучили през годината.
Програмата за третия ден – 2 ноември, включва довършителни работи по графитите, свободно каране. В 15 часа ще започнат безплатни уроци по скейт, кънки и вело за начинаещи. НДТ

РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПОДГОТВЯТ НА УНИКАЛНИЯ СКЕЙТПАРК

 


Сходни връзки

СКЕЙТ ПАРКЪТ В ДОБРИЧ ЩЕ Е ДОМАКИН НА УНИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди