изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:49 EEST
Братята Бийбър тръгнали от Албена /ВИДЕО/    
Култура Още преди да станат известни в шоуто на Нова тв X Factor, 17-годишният Иво и брат му Пламен, който скоро ще стане на 20 г., си имали почитатели, че даже печелили и бакшиши. Първо братя Добреви, които вече станаха известни и като братята Бийбър заради имитацията на световната звезда Джъстин Бийбър, правели шоу за хората в Добрич. Двамата са родени там, а семейството им има ресторант в града. За всеки по-голям празник фамилията организирала парти, а пред публиката пеели и свирели именно Иво и Пламен.

След това разширили територията си и към Албена, където родителите им взели кръчма под наем. Там забавлявали публика най-често от руснаци и германци.

Почнахме да пеем и свирим в едно заведение на главната улица в Албена - бяхме 4 момчета и едно момиче, разказва Пламен.

Правехме 40-минутна шоу програма и цялата улица се задръстваше, защото подскачахме като бесни на сцената и всички ни се кефеха, допълва брат му Иво. По онова време той бил на 10-11 г.

Пеели най-вече италиански, руски и германски песни, заради това и чужденците били особено щедри.

Давали са ни и по 100 лв. бакшиши, казва Иво. Еее, на мен веднъж ми дадоха 100 евро, прекъсва го баткото, който свири и на пиано. Миналата година той се пробва и в шоуто на Би Ти Ви “Гласът на България”, където част от журито беше Вики от “Мастило”. Въпреки че не успя да спечели формата, Пламен се включил в турнето на нейната група и така успял да усети атмосферата на клубовете из страната. Освен това има зад гърба си няколко награди в музикални конкурси и дори записана песен.

Сцена и музика

За кастинга на X Factor първо се записал само Иво. После се обадил да се похвали на Пламен и тогава и брат му се ентусиазирал и решил да се пробва в шоуто. В крайна сметка направили дует.

След като завършил Музикалното училище в София, Пламен направил лек завой и се ориентирал към театралната сцена. Кандидатствал в НАТФИЗ. Приели го и в момента учи втора година за актьор в драматичен театър. “Там обучението е много сериозно, но ще опитам да го съчетая с музиката, макар че напоследък се налага да репетираме по цял ден за шоуто”, казва той. Преди месец му се обадили да се включи в кастинг за филм, в който трябвало да играе отрицателен герой. Той обаче отказал, защото тъкмо се бил захванал с музикалното предаване. Така вместо лошо момче станал Джъстин Бийбър 2. “Стига с този Джъстин, ние много му се кефим, но не искаме да ни сравняват с него”, дразни се малко младежът.

Брат му Иво от тази година учи в Музикалното училище, след като успял да издържи успешно приравнителните изпити. Той е в 11-и клас.

Фенки, фенки

Засега последователите във фейсбук на по-малкия брат Добрев са повече - около 6000 спрямо 5-те хиляди на Пламен.

Двамата признават в един глас, че има много момичета, които ги подкрепят в музикалното изпитание и не спират да им пишат окуражителни думи. “Даже не сме очаквали толкова силна подкрепа”, признава Иво. Още след първата им поява в ефира започнали да им пращат любовни обяснения и покани за среща. Те от своя страна се опитват да им отвръщат с внимание, а когато могат, ги канят на концертите си. Като истински джентълмени обаче спестяват повече подробности. Откровено признават, че засега и двамата са без гаджета, затова “за обожателките им винаги има надежда”.

Кой е по-по-най?

Братя Добреви живеят на квартира в София сами. Признават, че като малки много се карали, даже биели, “но повече за простотии”. Сега обект на споровете им са доста прозаични причини като това кой да измие чиниите или кой да почисти, но никога заради момиче.

Пламен мие чиниите, аз готвя, смее се Иво. И истински се гордее с кус-куса и пилешките крилца с ориз, които готви. Вероятно защото е по-голям, Пламен пък е по-подреденият вкъщи.

Освен да пеят, двамата обичат и да играят тенис на маса, както и да карат ски. От няколко години Иво се запалил по голфа, но когато дошъл в София, спрял да се занимава с този “интелигентен и благороден спорт”, защото наблизо няма игрище. Брат му предпочита да разпуска с билярд и футбол.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Братята Бийбър тръгнали от Албена /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди