изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:32 EEST
Благодаря, КАТ, сама се грижа за себе си    
Коментари Eдно време ни повтаряха, че проверките са висша форма на доверие. Сега ни казват, че проверките са за наше добро. Особено тези на КАТ, защото знаете ли какви идиоти има!? Знам, знам, всички знаем. Но и друго знаем. Че катаджиите оглавяват личния списък на корумпираните чиновници на едва ли не всеки българин. Че има знаци, сложени не да облекчават трафика, а сякаш за да послужат за легален повод след тях да се "посади" някой със "слънчоглед".

Затова, когато различни агенции мерят индекса на корупцията и анкетьорите им разпитват гражданите дали са искали/ дали са давали подкуп, а те отговарят с "да", обикновено имат предвид кадрите на пътната полиция и "кафето", с което са ги "почерпили".

Не, не мислете, че съм против проверките на пътя. Хубаво е шофьорите да знаят, че може да бъдат санкционирани, ако неизправната им кола застрашава техния и на другите живот. Но това дали работи парното на задното стъкло, при положение че поне половината от колите въобще нямат такова, си е направо покана за рекет. Още повече че с подобна екстра са снабдени по-скъпите коли и може да се направи обосновано предположение, че шофьорите им са с по-дълбоки джобове. И реагират правилно на ключовата фраза "какво правим сега?"
Така че благодаря, КАТ, не се грижи чак толкова за мен.

Красина Кръстева

http://www.trud.bg

Хайки на КАТ за чистачки и парно. Спират от движение коли при акция “Зима” от понеделник

 


Сходни връзки

Благодаря, КАТ, сама се грижа за себе си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди