изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:06 EEST
ТРАГИЧНИ ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЗА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ - ЧЕТИРИМА ЗАГИНАХА В ПТП, ЕДИН СЕ ПРОСТРЕЛЯ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 31 октомври, около 21:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 на около 500 метра след село Ваклино, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация при движение от село Ваклино посока град Шабла, напуска пътното платно по посока на движението си и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП на място загиват 57 годишен мъж от с. Крапец и 30 годишен мъж от с. Граничар, общ. Шабла. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.

На 1 ноември, около 21:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на пътя от с. Коларци, общ. Тервел посока град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Форд” с добричка регистрация при движение с несъобразена скорост удря движещия се пред него лек автомобил „Нисан” с добричка регистрация. Вследствие на удара, двете МПС се преобръщат. От настъпилото ПТП загива 37 – годишния водач на лек автомобил „Форд”, от с. Лозенец, общ. Крушари. Водача на другото МПС е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е  с отрицателен резултат. Същия е прегледан от медицинско лице, като не са установени видими наранявания. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

На 2 ноември, около 11:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път от с. Коритен в посока с. Александрия, общ. Крушари. На място е установено, че водач на лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост с пътните условия губи контрол над МПС, напуска пътното платно в дясно по посока на движението си и се удря в крайпътно дърво. Следствие на настъпилото ПТП возещата се на предна дясна седалка 54 – годишна жена от град Добрич е приета с тежка черепно мозъчна травма в „Спешно отделение”, където по-късно почива. Водача на МПС  32 – годишна жена от град Добрич е настанена в реанимация с опасност за живота. Возещото се три годишно момиче в детско столче на задна седалка е невредимо. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

На 2 ноември, около 10:30 часа е получено съобщение за прострелян мъж в землището на с. Славеево, общ. Добричка. На място е установено, че по време на ловен излет 52- годишен мъж от с. Славеево при опит да разтърве две ловни куче се самопрострелва в областта на дясно рамо, със законно притежавано ловно оръжие пушка „Меркел”. Пострадалия е отведен в ЦСМП Добрич, след което е транспортиран в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна, в отделение „Гръдна Хирургия” в стабилизирано положение с непосредствена опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

На 1 ноември, около 21:20 часа по бул. „Добруджа” е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършения полеви тест с техническо средство за употреба на упойващи вещества, индикацията отчита положителен резултат за наличието на упойващо вещество – опиум на водача на МПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Д.Д. (27 г.) от с. Сираково, обл. Добрич. Работата по случая продължава по описа на Първо РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 34 акта и 86 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби.

03.11.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ТРАГИЧНИ ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЗА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ - ЧЕТИРИМА ЗАГИНАХА В ПТП, ЕДИН СЕ ПРОСТРЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди