изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:24 EEST
ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ САМОЗАПАЛИ ЖЕНА НА 38 ГОДИНИ ОТ НОВИ ИСКЪР    
Новини Самозапалилата се жена е на около 38-годишна възраст. Това заявява Красимир Димитров от Столична дирекция „Сигурност” пред Фокус. Димитров поясни, че състоянието й е тежко, крайниците й са засегнати. „Тя е с опасност за живота. Първата и адресна регистрация е в Нови Искър. Жената е родена през 1975 година”, обясни Димитров.Както БЛИЦ съобщи преди всички, жената пламна на шадравана пред президентството малко преди 15 часа.



*********************
Вълна от самозапалвания имаше през миналата година, като първи беше 51-годишен мъж, който на 13 март 2013 г. се самозапалва пред президентството. Мъжът бе забелязан от служители на НСО, които изгасят пожара. Пострадалият е откаран в „Пирогов” с опасност за живота.

На 26 февруари 2013 г. 54-годишен мъж се самозапалва пред сградата на Община Раднево. Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа в дежурната част на старозагорската пожарна, чрез тел. 112. Първите действия по гасенето на самозапалилия се мъж са оказани от друг гражданин. При пристигането на пожарния екип, той е бил транспортиран в болнично заведение в Стара Загора. На място е имало един екип от четирима пожарникари.

На 20 февруари 2013 пред сградата на Община Варна се самозапалва 36-годишният Пламен Горанов. Сигналът за инцидента е подаден около 7:40 часа. Мъжът е с тежки изгаряния - около 80% по цялото тяло. Откаран е във Военноморска болница в клиниката по изгаряния. Количеството бензин, което е излял върху себе си е около 3 - 4 литра. Към момента той е в тежко състояние в болницата.

На 18 февруари 2013 г. във Велико Търново се самозапалва 26-годишен психично болен мъж, страдащ от параноидна шизофрения.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ САМОЗАПАЛИ ЖЕНА НА 38 ГОДИНИ ОТ НОВИ ИСКЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди