изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:06 EET
Малко познати сексуални фетиши    
Любопитно Сексуалният фетишизъм е характерен за много от нас. Привличането към определени хора, неодушевени предмети, места, животни, аромати и т. н. понякога минава границите и на най-развитите фантазии. Ако мислите, че вашите сексуални фетиши са странни, вижте следващите редове.


Копрофилия

Копрофилията е характерна за онези фетишисти, които получават сексуална възбуда от изпражнения. За тях е изключително възбуждащо да гледат друго лице как дефекира.

Клептолагния

Това е сексуален фетиш, за който е характерно сексуална възбуда, провокирана от откраднати предмети. За разлика от клептоманията, при клептолагнията откраднатите предмети служат за сексуална стимулация.

Анилилагния

Докато повечето представители на силния пол предпочитат по-млади партньорки, има малък процент мъже, които търсят точно обратното. Анилилагнията е сексуален фетиш присъщ за онези мъже, които изпитват сексуално привличане и възбуда към много по-възрастни от тях жени.

Фетишизъм към пъпове

Човешкото тяло изобилства от ерогенни зони и тайни места. Всяка една част от телата ни може да е част от нечий фетиш, като пъпа например. Но тъй като пъпът може да е част от секси стегнато коремче, този фетиш, може би не е чак толкова странен.

Стигматофилия

Имате ли по себе си татуировки и пиърсинги? Ако за вас това е начин да изразите себе си, то някои намират сексуална възбуда именно в тела, изрисувани с татуси и в стоманени пиърсинги по всяка една част на тялото.

Подофилия

Подофилията е сексуално влечение към крака и особено стъпалата. Сексуалният фетиш обхваща както краката, когато са обути в предизвикателни обувки, така и вида на стъпалата, допира и миризмата им.

Триктофилия

Въпреки че попада в графата на странните сексуални фетиши, триктофилията всъщност не е толкова нетипична. Тя се характеризира със сексуална възбуда от косми по тялото, като косата, космите по гърдите на мъжа, дамско окосмяване на най-интимните части.

Но кой мъж не би искал да усеща допира на копринено меката коса на партньорката си?

http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Малко познати сексуални фетиши | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди