изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:09 EEST
Баща уби 2-годишната си дъщеря и се самоуби    
НовиниБаща уби 2-годишната си дъщеря, след което се самоуби. Това съобщи Нова телевизия. Кървавата трагедия се е разиграла в столичния квартал "Редута".

Още подробности изплуваха за кървавата трагедия в столичния квартал "Редута", където 33-годишният Николай Ценов закла 2-годишната си дъщеря, след което се обеси. На гърдите му е имало рана от нож, вероятно първо е опитал да отнеме живота си по този начин. Ценов се е обесил на балконската врата, където е открит от майка си. Той е написал прощалното писмо в тефтер, който съседите са видели у  полицаите, които са събирали улики. В дома на убиеца на първия етаж е имало наркотици, които са иззети. 
Бащата, който уби 2-годишната си дъщеря и се самоуби в кв. „Редута” в София, е бил регистриран в полицията за кражби и наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.Ето какво гласи официалната полицейска информация: „Вчера, около 15.30 часа, в полицията постъпил сигнал за мъж, който се е обесил в дома си в столичния кв. „Редута”. При пристигането на място полицейските екипи открили в стаята и безжизненото тяло на 2-годишната му дъщеря. Установена е самоличността на мъжа - 33-годишен, регистриран в полицията за кражби и наркотици. Процесуално-следствените действия продължават и в момента, по случая е образувано досъдебни производство”.

Както БЛИЦ вече съобщи, мъжът се казва Николай Ценов. Тялото му е открито от майка му на балкона на апартамента.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Баща уби 2-годишната си дъщеря и се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди