изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:15 EEST
Откриха възрастно семейство в дома им с рани по главите    
Ред и сигурностДядо на 86 години и 83-годишната му съпруга са открити с наранявания по главите в дома им в село Дончево вчера сутринта. Сигналът е подаден в Областната дирекция на МВР от личния лекар на семейството в 7.30 часа, съобщиха от дирекцията.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за нанасяне на средна телесна повреда, съобщи за НДТ и ndt1.bg окръжният прокурор Пламен Николов.
Старците имат син, който живее в Бургас. Вчера е посетил родителите си и им занесъл хранителни продукти, след което си тръгнал. Тази сутрин възрастната жена отишла при съседка, която видяла, че има синини в областта на едното й око. С други съседи отишли в дома й, където намерили дядото, който бил също с рани по главата. Нараняванията са повърхностни, няма нито средна, нито тежка телесна повреда. Двамата са настанени в Неврохирургията на добричката болница, обясни Николов. И допълни, че тепърва ще се установява каква е причината за раните.
Установено е, че няма извършени кражба или грабеж. В дома на възрастните хора са били пенсиите им, имало е и домашно приготвен алкохол, както и други различни други вещи, които биха привлекли вниманието на крадци, но те са непокътнати. Съседите са обяснили, след излизането на сина не са видели друг човек да влиза в дома им.
Тъй като и двамата старци са с изключително напреднала старческа деменция, не е възможно те да дадат обяснение какво се е случило, обясни Пламен Николов. Скенер не е установил да имат вътрешни кръвоизливи.
Това, че раните са повърхностни, навеждало на мисълта, че е възможно двамата да са се самонаранили. По случая ще бъдат извършени всички необходими процесуално-следствени действия и назначени необходимите съдебно-медицински експертизи, посочи още окръжният прокурор.
****************
Ако сте прочели вече този материал в други медии с тяхно заглавие или автор, знайте, че той е на НДТ


 


Сходни връзки

Откриха възрастно семейство в дома им с рани по главите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.07 секунди