изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:00 EET
Зам.-председателски рокади в НДСВ    
Политика Заместник-председателят на НДСВ Станимир Илчев подаде оставка, съобщиха от партията. Колегите му Маргарит Мицев и Мария Джатова бяха освободени от Националния съвет след гласуване.

За нови заместник – председатели на НДСВ бяха избрани Иван Благоев, областен координатор на НДСВ за Сливен, Георги Желев, областен координатор за Добрич, Атанас Додов, зам.-председател на организацията на НДСВ в София-град, както и кметът на гр. Мизия Виолин Крушовенски.

Движението бе основано след завръщането на Симеон Сакскобургготски в България през 2001 г. и година по-късно се преобразува в партия.

Тя беше два мандата в управлението на страната, но след това от втора сила в Народното събрание се срина до под 4-процентовата бариера на изборите през 2009 г. Междувременно, много от знаковите лица на НДСВ (сред които и Сакскобургготски) напуснаха.

На последния парламентарен вот за политическата сила гласуваха само 7917 души. За сравнение, НДСВ дойде на власт преди 13 години с подкрепата на близо 2 милиона българи.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Зам.-председателски рокади в НДСВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди