изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:35 EEST
ЛОТАРИЕН БИЛЕТ С ГЕРБА НА ДОБРИЧ; БАБИ ОТ ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА ПЛЕТАТ ДРЕШКИ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ    
НовиниПо коледните празници Държавната парично-предметна лотария ще отпечата 20 хил. билета с герба на община град Добрич и снимки от града, съобщи вчера зам.-кметът по финанси Иван Колев.

"Тези билети са предназначени за гр. Добрич, а общината е поела ангажимент да разпространи 10 хил. от тях. Останалите 10 хил. билета ще бъдат разпродадени в областта" - каза Колев. Той добави, че ако успеят да продадат 10 хил. билета, общината ще получи безвъзмездно 4 600 лв., които ще бъдат оползотворени за инфраструктура.

*******************
Жени от Дома за стари хора в Добрич масово са се захванали за плетат детски дрешки, съобщи за НДТ директорът Антоанета Пантелеева. Те ще покажат своите умения благодарение на прежди, които домът е получил като дарение. То е част от помощ, която през лятото община Добрич получи от Германия и разпредели между социалните заведения в града. Идеята е с плетивата да бъдат зарадвани малчуганите от Дома за медико-социални грижи в Добрич.
НДТ - 9 ноември 2004 г.
 


Сходни връзки

ЛОТАРИЕН БИЛЕТ С ГЕРБА НА ДОБРИЧ; БАБИ ОТ ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА ПЛЕТАТ ДРЕШКИ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди