изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:52 EEST
Изчезналият в "Люлин" Илия Петров е убит с куршум в тила    
Новини Откритият край автомагистрала „Тракия“ Илия Петров от София е бил екзекутиран с един изстрел в тила. Това съобщи съдебният лекар д-р Ангел Фингаров, който е извършил аутопсията на трупа, цитиран от „24 часа“.

Както първо БЛИЦ съобщи, тялото на 26-годишния мъж бе открито в дере край пазарджишкото село Горно Вършило в непосредствена близост до аутобана в петък. Той вероятно е бил изхвърлен от виадукта на магистралата на около 50 метра от турския ресторант, който се намира там, съобщиха разследващи.

Сигурно е, че младия мъж е убит на друго място. Убиецът, или убийците, са се придвижили с кола до мястото, където са се отървали от тялото. Почти сигурно е, че Илия Петров е убит и изхвърлен на 5 ноември, когато е изчезнал.

Ден по-късно сестра му го е обявила за издирване. Диви животни са изяли меките тъкани по лицето и шията на убития, но въпреки това входната и изходна рани от куршума ясно личели. Проектилът е влязъл откъм тила и е излязъл от слепоочната област. Екзекуцията е била извършена с пистолет.

В понеделник, по разпореждане на окръжната прокуратура в Пазарджик, ще бъде направена нова тройна съдебно-медицинска експертиза на тялото на убития.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изчезналият в "Люлин" Илия Петров е убит с куршум в тила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди