изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:36 EEST
66-годишен се самоуби в кв. "Иглика" в Добрич    
НовиниМъж на 66 години се е самоубил вчера, като е скочил от последния етаж на един от жилищните блокове в квартал "Иглика" в Добрич, научи НДТ.


Димитър Димитров предприел фаталния скок от междустълбищната площадка на седмия етаж в жилищния блок, където живее със семейството си, но в съседен вход. Трагедията се е разиграла вчера по обяд. В първия момент дори съседите не разбрали какво се е случило, тъй като на блока се извършва външна изолация и помислили, че нещо от строителните материали е паднало. След това видели размазания човек, паднал на козирката над входа. Според съседи, мъжът е бил разпознат едва в болницата. Никой от комшиите му не успял да го разпознае. Разказаха също, че Димитър оставил чехлите си на седмия етаж, преди да скочи.
Според  източници на НДТ, сериозно заболяване го е подтикнало към фаталния скок. Съседи разказаха, че неотдавна мъжът бил в болница за пневмония, но му открили заболяване на белите дробове, което много го стресирало. Дори трябвало тези дни той отново да влиза в болница, но обяснявал, че няма да го напрали.
Във фаталния понеделник сутринта излязъл от дома си по анцуг. След като известно време не се прибрал, съпругата му тръгнала да го търси.
Семейството има дъщеря, която е омъжена, както и син.
Преди Димитър работел като заварчик. Съседите ги определят като много добро семейство.


 


Сходни връзки

66-годишен се самоуби в кв. "Иглика" в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди