изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:26 EEST
Стискаме палци на Крисия и Кобрата!    
Общество"Големият ден дойде, както за Крисия така и за Кубрат ! Всички сме с вас! Успех!" Тези думи могат да се видят днес най-често във Фейсбук. От 20 часа талантливата Крисия ще изригне на сцената на Евровизия в Малта, а Кубрат ще излезе срещу Кличко след полунощ в Хамбург.

Цял ден фенове и фенки постват ликовете на двамата българи, на които всички стискат палци днес. Рядко се случва в рамките само на една вечер да имаме толкова поводи за национална гордост. И докато Кобрата разчита само на морална подкрепа от сънародниците си, Крисия има възможността да я почувства пряко.

У нас не можем да гласуваме за изпълненията в детската Евровизия, но всички българи в чужбина имат право да го направят. Ако се намирате в Армения, Беларус, Грузия, Италия, Кипър, Малта, Черна гора, Русия, Словения, Сърбия, Украйна, Холандия, Хърватия и Швеция и гледате конкурса по телевизията, запишете телефоните за Крисия, която ще пее втора в конкурсната програма. Трябва да гласувате веднага след края на последната песен. Евровизия започва в 20 часа българско време и ще бъде излъчвана пряко по БНТ и БНТ HD.

Мачът Кобрата-Кличко пък ще бъде излъчван директно по Нова тв и БЛИЦ ТВ след полунощ.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Стискаме палци на Крисия и Кобрата! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди