изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:59 EEST
Скочилата от третия етаж в Сандански била секретарка на мъжа си    
НовиниАна Петкова е медсестра, но отдавна работела в кантората, близките недоумяват за инцидента

Скочилата от третия етаж в Сандански съпруга на нотариус Светлозар Петков - Ана Петкова, по професия е медсестра, но от години работи като секретар в кантората на съпруга си, пише в. "Струма". Както БЛИЦ съобщи, жената е транспортирана в "Пирогов", след като вчера полетяла от терасата. Семейство Петкови живеят недалеч от Летния театър в града. Светлозар Петков е първият нотариус в Сандански, ползва се с доверието на местните хора. В първите години, след като отвори кантората си, съпругата му, която работела в МБАЛ "Св.Врач", напуснала и отишла при мъжа си. Съпрузите, освен че работят заедно в кантората, често са забелязвани от местните в парковата зона на града, където редовно в спортни екипи, се разхождали пеша или с велосипеди. За близките им инцидентът е пълна загадка.

Преди известно време семейството било забъркано в скандал със съседите си от 2-ия етаж Чапкънови, след като били обвинени, че хвърлили пиратка в хола им.  Срещу Петков било образувано дело и той бил наказан с глоба от 500 лева. Още повече, че псувал полицаите, пристигнали по сигнал за хвърлените пиратки.

Дъщерята на сем. Петкови учи в Германия. За инцидента с майката е сезирана полицията. Криминалисти ще нищят дали жената е скочила или е полетяла по невнимание.

Ето какво пише в коментар в Гугъл + за семейството:


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Скочилата от третия етаж в Сандански била секретарка на мъжа си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди