изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:22 EEST
Пакистанец дал 3000 паунда на ученичка от Карнобат, за да се омъжи за него    
Новини 15-годишна ученичка от Карнобат е забъркана в любовна история с 25-годишен пакистанец.  Момичето, което бе наречено Дулсинея, е получило над 3 000 паунда, за да иде при любимия си Мохамед Рамиз и да се омъжи за него, предаде bTV.

Това поне твърди пакистанецът. По думите му двамата се запознали в сайт. Тя му обещала да отиде при него, за да се оженят, ако й изпрати билет. Дулсинея обаче отрича. Според нея някой си е направил шега като е използвал снимките й от Фейсбук. Пари не съм получавала, твърди девойката.

„Имах чувства към нея и още имам, но не знам дали тя е имала. Тя казваше „Целувам те, обичам те”. Станаха вече над 3 000 паунда, които съм изхарчил за нея. Това беше лъжа! Аз наистина я обичах и начинът, по който тя постъпи, ме разби. Обадете се и кажете, че я обичам”, моли Мохамед Рамиз.

„Не знам нищо“, категорична е карнобатската Дулсинея.

Криминалният психолог Тодор Тодоров заяви, че в случая може да се говори за измама, но не може да се твърди, че 15-годишното момиче е прибрало парите. Може някой друг да е взел снимките й от Фейсбук и да е пуснал от нейно име обява в сайта за запознанства. Ако влюбеният Мохамед обаче дойде в България, може да бъде арестуван и обвинен за склоняване към проституция.
http://www.24chasa.bg
 


Сходни връзки

Пакистанец дал 3000 паунда на ученичка от Карнобат, за да се омъжи за него | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди