изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:00 EEST
„Сайтел България“ създава над 100 нови работни места в морската столица    
Икономика

Мултинационалната компания „Сайтел“ разширява дейността си в България, като съвсем скоро предстои да отвори офис във Варна. Новият – втори за страната, контактен център на водещия световен доставчик на аутсорсинг услуги в обслужването на клиенти ще започне работа в началото на февруари 2015 г.



„Сайтел България“ реализира проекта си в морската столица, изграждайки модерни и високотехнологични офиси на територията на търговско-развлекателния център Мол Варна. Предстои фирмата да сформира „морския“ си екип, подбирайки специалисти за повече от 100 нови работни места на различни позиции.

Сайтел България“ е дъщерна компания на американската група Sitel, която е част от канадския конгломерат Onex Corporation. С повече от 29 години професионален опит, корпорацията е утвърдила позициите си на световен лидер в аутсорсинг иновациите за обслужване на клиенти. Днес в офисите й по света работят 58 000 служители, които обслужват крайни потребители на едни от най-известните световни организации на 40 езика. „Сайтел“ предлага обслужване на територията на 23 страни в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Африка и Азиатско-Тихоокеанския регион.

В България компанията стартира бизнеса си през 2006 г. и в момента контактният център в София осигурява работа на повече от 700 служители. Към момента „Сайтел България“ обслужва 8 световноизвестни компании и техните клиенти на територията на 54 държави и 26 различни езика, като оперира в секторите IT, телекомуникации, технологии, финанси и фармация. Фирмата е в топ 7 на компаниите в аутсорсинг сектора, като за миналата година приходите й са достигнали 18,8 млн. лв.

Невяна Троянска

 


Сходни връзки

„Сайтел България“ създава над 100 нови работни места в морската столица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди