изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:08 EET
ЗАПОЧВА СЕДМИЦА НА БАЩАТА    
ОбществоЗапочна Седмица на бащата, която е част от националната кампания „Да бъдеш баща“, асоцииран член на която е фондация „Ръка за помощ” – Добрич.

Инициативите в Добрич ще се проведат съвместно със СОУ „Свети Климент Охридски”.
Днес от 17 часа в училището ще се проведе празник, посветен на всички татковци. Пет отбора от деца и родители ще се състезават и веселят, а всички гости ще могат да разгледат изложбата от рисунки и снимки под надслов „С моя татко се забавляваме” .
Утре от 17.30 празник ще се проведе с татковци и деца в Център за обществена подкрепа.
Националната кампания „Да бъдеш баща” обединява 10 неправителствени организации с опит в работата с деца, родители, образователни и социални институции и цели  да постави фокус върху ползите от активното участие на бащите (и важните за детето мъже) в живота на децата за създаване на семейна среда без насилие и за пълноценно развитие на детето.
„Да бъдеш Баща” е част от международна кампания MenCare – a global fatherhood campaign, която се провежда в над 20 страни от 5 континента. Целта на  MenCare е да подкрепя мъжете в ролята им на грижовни, справедливи, отговорни и неагресивни родители и настойници с оглед на пълноценно развитие на децата. В България кампанията се реализира с подкрепата на OAK Foundation. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА СЕДМИЦА НА БАЩАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди