изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:39 EEST
Хомоизнасилване завърши с труп и куче, нахранено с полов орган    
По светаУжасяваща история, случила се в Мексико, потресе хората, съобщи „Дейли стар”. Кървавият екшън започнал като обикновена среща на приятели, решили да се почерпят заедно, но завършил с труп и изяден от куче човешки орган.

Жертвата е Марио Ернандес Банде, съобщават от местната полиция. Според разследващите, заедно със свой приятел той купил алкохол и започнали да пият от вечерта. Двамата били сами в апартамента, заедно с кучето на собственика.

Както обикновено става след употреба на много пиене, двамата се скарали. След това Банде проявил сексуално желание спрямо приятеля си, чието име полицията не съобщава и насила го задоволил. После тръгнал към тоалетната.

Тогава оскърбеният грабнал пистолет и застрелял Банде, докато бил още вътре. След това, на пияна глава, отрязал половия орган на мъртвия и го сложил в чантата си. Кучето обаче подушило кръвта и като видял това, убиецът извадил отрязаното мъжество и го дал на кучето.

На следващото утро, когато изтрезнял и осъзнал какво е направил, извършителят на престъплението сам се предал в полицията. /  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Хомоизнасилване завърши с труп и куче, нахранено с полов орган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди