изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:48 EET
Тайна договорка: Дават крепостите на ГЕРБ на Реформаторите    
ПолитикаГубернаторите в областите, в които ГЕРБ е най-силен – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, щели да бъдат от Реформаторския блок. Това твърди лидерът на СДС в Града на липите Георги Ранов, който бил една от кандидатурите, съобщава "Стандарт".

„Доколкото знам има негласно споразумение на централно ниво за това, целта е да се създаде баланс и на второто управленско ниво между основните партньори в управлящата коалиция", поясни синият лидер.

Според него реформаторите щели да избират старозагорския областен управител от 3-4 кандидатури, по една и от другите партии в Реформаторския блок – ДГБ, ДСБ, БЗНС. Очаквало се първата порция нови губернатори да бъдат утвърдени на правителственото заседание идната седмица.

„Няма споразумение от коя квота да бъде областният управител на Стара Загора, но вероятността той да бъде от Реформаторския блок е много голяма", каза старозагорският градоначалник Живко Тодоров, областен лидер на ГЕРБ и член на изпълнителната комисия на партията.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тайна договорка: Дават крепостите на ГЕРБ на Реформаторите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди