изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:53 EEST
Отново инцидент с гърмящ смартфон    
Любопитно

Жителка на латвийската столица Рига замалко да стане жертва на самовзривил се смартфон, съобщи новинарският портал "Делфи" (Delfi). Тя се разминала с най-лошото по-чиста случайност, защото приборът се намирал на масата, когато гръмнал.



"Страшно е да си помисля какво би станало, ако в този момент аз говорих по телефона", сподели жената.

Представител на компанията производител съобщи, че апаратът веднага бил изпратен да експертиза. "Имали сме подобни случаи в миналото, когато са се използвали неоригинални батерии или самият телефон е бил повреден", поясни представителят.

Това не е единственият подобен инцидент с култовия прибор на дигиталната революция. Британският в. "Индипендънт" разказа за сходен случай в Китай, когато апаратът избухнал в ръцете на една пътничка в автобус при неин опит да смени батерията. Този април медиите съобщиха как телефон гръмнал в джоба на ученичка от Казахстан. Произшествието станало, докато момичето играело на двора в училището. Приборът подпалил дънките, девойката получила силни изгаряния и се наложило да й се присади кожа. /РИА "Новости"

bgnes.com

 


Сходни връзки

Отново инцидент с гърмящ смартфон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди