изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:08 EEST
ПИЯНДУРНИК НАЦЕЛИ С КОЛАТА СИ ПЪТЕН ЗНАК    
Ред и сигурностБюлетин на ОД на МВР - Добрич


На 22 ноември, около 00:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП до кръстовището на улица „Борис Чернев” с улица „Иван Пенаков” в град Балчик. На място е установено, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация е претърпял ПТП в крайпътен знак. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,50 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа  РУП Балчик е задържан А.Л. (28 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 ноември, около 14:30 часа е получено съобщение за ПЗО на лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, паркиран пред частен дом на територията на с. Лясково, обл. Добрич. В последствие МПС е установено в землището на с. Черна. На същата дата, около 16:25 часа е получено съобщение за извършено ПЗО на лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация, паркиран на територията на с. Черна, обл. Добрич. В последствие МПС е установено катастрофирало и изоставено на около 3 км. след с. Черна в посока с. Камен, обл. Добрич. След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служителите на Второ РУП Добрич е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич е задържан Р.И. (21 г.) от с. Лясково, обл. Добрич. Работата по случая продължава в условията на досъдебни производства по описа на Второ РУП Добрич.

На 23 ноември, около 15:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на пътя между село Белгун и село Челопечене, общ. Каварна.Пристигналите екипи на място установяват, че поради движение с несъобразена скорост лек автомобил „Рено” с швейцарска регистрация се е преобърнал в земеделска нива и водача на МПС е напуснал ПТП. След проведени оперативно издирвателни мероприятия е установено, че водача на МПС е неправоспособния С.С. (17 г.) от с. Белгун. Работата по случая продължава по описа на РУП Каварна.

Контролните органи са съставили 22 акта и 39 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

На 21 ноември, около 17:40 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот по улица „Калиакра” в град Добрич. Изпратените екипи успяват да потушават огъня в 21:00 часа. Вследствие на пожара са унищожение 240 м2 покривна конструкция, мебели, бяла и черна техника. Причината за възникването на инцидента е късо съединение в електрическата инсталация.


24.11.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ПИЯНДУРНИК НАЦЕЛИ С КОЛАТА СИ ПЪТЕН ЗНАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди