изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:11 EEST
Радио „Фокус”-Пловдив: Мъж е загинал при катастрофа на надлеза за Голямоконарско шосе    
НовиниПловдив. Мъж загина при катастрофа днес следобед на надлеза за Голямоконарско шосе, край Пловдив, съобщиха за Радио „Фокус” – Пловдив от Областната дирекция на МВР. За инцидента е съобщено около 16.00 часа.

Лек автомобил „Рено” се е блъснал в надлеза на Голямоконарско шосе и колата се е запалила. Шофьорът е загинал на място. Самоличността му и причините за тежкия инцидент все още се установяват. Движението в района не е спряно, осъществява се в едната лентата.
Даниела ТАНЕВА
http://www.focus-news.net/

Кола се взриви до Пловдив, шофьорът-инвалид изгоря

Водач на лек автомобил "Рено" с неустановена засега самоличност е изгорял като факла в ужасяваща катастрофа на шосето за Голямо Конаре. Колата му се е забила с голяма скорост в подпорно съоръжение  край пътя и е избухнала. Инцидентът е станал в посока Пазарджик, след Пловдив, преди бензиностанцията, на Голямоконарското шосе. Очевидец твърди, че на колата е имало инвалиден стикер, съобщава TrafficNews.bg.

"Видях как се блъсна в колоната, слезнах от колата ми и се опитах да му помогна, но уви, не успях. Ако бях останал на мястото и аз щях да изгоря. Единственото, което успях да направя, беше да уведомя пожарна, полиция и бърза помощ за инцидента. Видях как човекът умря на място".

"Не успяхме да изкараме човека... пламна за две минути и газовите бутилки гръмнаха... Дълбоко съжалявам!", казва още пред TrafficNews.bg бизнесменът Йоаким Каламарис.

От КАТ-Пловдив съобщиха за БЛИЦ, че жертвата е 43-годишен пловдивчанин, който действително е бил инвалид. В колата е имало приспособления за управление от човек с физически увреждания. Води се разследване дали шофьорът не е получил инфаркт или инсулт и това да е довело до излитането на колата от пътя.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Радио „Фокус”-Пловдив: Мъж е загинал при катастрофа на надлеза за Голямоконарско шосе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди