изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:50 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 24 ноември след извършени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия са установени С.С. (31 г.) от с. Лозенец, К.Х. (39 г.) и С.С. (23 г.), и двамата от с. Овчарово, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че тримата са извършители на кражба 226 метра меден кабел от междуселищно трасе между селата Овчарово и Свобода, обл. Добрич, извършена на 17 октомври т.г. . Същите са извършители на четири кражби на захранващи проводници на имоти в селата Росеново, Овчарово, Свобода и Ломница, обл. Добрич, извършени на 11,12 и 13 ноември т.г. Работата по случая продължава по описа на Второ РУП Добрич.

 

На 25 ноември, около 16:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Капитан Димитрово, общ. Крушари. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Шкода”, без регистрационни табели и спрян от движение от три години, на ляв завой, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и пада в крайпътно дере с денивелация 3 метра. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал 65 – годишния водач на МПС, от с. Капитан Димитрово. Същия е настанен в реанимация при МБАЛ Добрич с черепно мозъчна и гръдна травма с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

 

Контролните органи са съставили 21 акта и 44 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар без материални загуби.

 

26.11.2014 г.                                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди