изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:00 EEST
7 неща, за които мъжете са несигурни, досущ като жените    
Любопитно

Обикновено жените са по-склонни да се притесняват за външния си вид, да премълчават чувствата си или просто да са несигурни за много неща. Но се оказва, че и мъжете са не по-малко тревожни за това как ще бъдат възприети от половинката си или жената, която се опитват да впечатлят. Кои са нещата, за които и мъжете се притесняват, не само жените?

 



Косата

Ние винаги искаме да сме с перфектна прическа. Но и мъжете се притесняват за вида на прическата си. Онова, което най-вече ги притеснява, е оплешивяването. Тъй като силният пол е по-склонен да губи косата си преждевременно, това ги прави изключително несигурни във вида си, ако имат такъв проблем.

Мъжете, поддържащи специална прическа също се притесняват да не я развалят.

Теглото

Не само жените искат да изглеждат слаби и стройни. Мъжете също се притесняват от наднорменото тегло. А ако на всичкото отгоре им липсва и добре оформена мускулатура, самочувствието им може да падне доста сериозно.

Привлекателност

За мъжкото его е от голямо значение да бъдеш привлекателен. Ако мъжът не се чувства харесван, това влияе на либидото и самооценката му. В природата им е да търсят одобрението и обожанието на противоположния пол.

Окосмяването на лицето

Ние, жените, се тревожим за космите по краката, ръцете, интимните части, мишниците и вечно си казваме: „Ех, на мъжете им е лесно! Една брада имат да обръснат и това е!“. Всъщност и мъжете имат притеснения за окосмяването на лицето.

Вземането на решение дали да се носят гладко обръснати или с брада с определена подстрижка не е лесно. Пък и изкусуряването на „прическата“ си е майсторство.

Ръст

Височината е от голяма важност за мъжествеността. Никоя жена няма да признае, че си пада по дребосъци. Просто няма такава. Онези, които се срещат с ниски мъже, просто са преглътнали ръста им в името на любовта.

Интелигентността

Всеки иска да се чувства умен. Но не всеки се е родил с такъв природен интелект. Съмнението в способностите и несигурността в интелигентността и острия ум може да доведе до сериозни смущения в самочувствието и самооценката.

Финансово състояние

В днешния еманципиран свят жените все повече се страхуват за финансовото си положение, особено ако са самотни родители или им се налага да поемат сериозни финансови пера.

Паричният въпрос е и може би най-смущаващият за един мъж, защото по подразбиране в модерната култура мъжът е онзи, който трябва да носи главната отговорност за финансовото благосъстояние на семейството.

http://www.az-jenata.bg/

Британките с по 4 любовници едновременно, докато си търсят съпруг

Мъжете са леваци с клитора /18+/

Какви сте в леглото според любимия ви цвят

Амбициозните жени привличат най-много мъже

Най-разпространените митове за жените и секса

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки

Тайните, които мъжете крият от жените

 


 

 


Сходни връзки

7 неща, за които мъжете са несигурни, досущ като жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди