изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:21 EEST
Страстният глас принадлежи на сексапилна жена    
Любопитно Страстните тонове в гласа в телефонен разговор със загадъчна непозната карат много мъже да си представят сексапилна жена. Дали обаче тя е толкова привлекателна и на живо, колкото я издава гласът й? Австрийски учени, цитирани от в. "Дейли експрес", твърдят, че притежателките на сексапилен глас наистина имат и по-атрактивна външност.

Авторите на проучването от университета на Виена са открили, че е по-вероятно жените със страстен глас да имат и по-привлекателни лицеви черти като по-високи скули, по-меки линии на челюстта и по-плътни устни. Лицата им като цяло са по-симетрични - издайнически признак за добри гени.

Настоящото изследване обяснява защо жени, известни със сексапилния си глас - като например холивудските звезди Мишел Пфайфър и Скарлет Йохансон, изглеждат точно толкова привлекателни, колкото звучат.

За целите на проучването австрийските специалисти са фотографирали 42 студентки и са записали говора им. Записът след това е бил пуснат на мъже, които правилно са оценили по гласа окачествените като най-привлекателни участнички.

Изследователите обясняват, че мъжете са еволюирали да използват звука като допълнителен сигнал, който наред с външността им помага да оценяват женската плодовитост и да съдят за нея с най-малък процент на грешка при избора на партньорка за създаване на потомство.  http://www.blitz.bg/

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци
Нимфоманията е болест без лек
Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение
Как да познаем секс фурията – първа част
Влияят ли биоритмите на любовта и секса?
Неаполитанките са най-разкрепостените в любовта италианки
Мъж се избира по формата на ухото
 


Сходни връзки

Страстният глас принадлежи на сексапилна жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди