изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:51 EET
Брутална война между травеститите – сипят се закани за трошене на крака и ръце!    
НовиниИзключително ожесточена война между две генерации травестити – на изявяващите се като „драг куинс“ (мъж, който се преобразява в женски образ в шоу програми – б. а.) и на трансджендърите от по-младото поколение, които се прехранват основно с проституция, тресе гилдията на „третия пол“, научи ексклузивно „ШОУ“. Закани за трошене на крака и ръце, терор във Фейсбук и заплашителни смс-и, както и подли номера, вадят на показ мръсните комбинезони на травеститското общество. 

От едната страна на фронтовата линия са ВИП травестити, изявяващи се в шоупрограми в известни заведения, а от другата - техни ревностни врагини от по-новото поколение, които всячески опитват да намерят своето място под слънцето, различно от стоянките на магистралите. 

Ябълката на раздора се оказали конкурсите, които организират „драг куинс“ артистите Васко, познат с фамозния псевдоним Донна Фокс, и Костадин Колев, известен още със сценичното си име Дженифър Бенедикшън, както и като българската Кончита Вурст. 

Заплахите към тях идват от по-новите в бранша травестити, които си изкарват хляба най-вече като проститутки и джебчийки. Дошли в големия град от околните села, жадни за пари и изява, те правят всичко възможно, за да детронират утвърдените на сцената „драг куинс“, доверяват пред „ШОУ“ представителки на т. нар. артистичен травестизъм. 

Кастовото разделение в най-скандалната гилдия породило нетърпима ненавист и злоба у новобранките, които всячески се опитват да се наложат като победители в травеститските конкурси и като титулярки в кабаретните спектакли. „Бесни са, че вече ги игнорираме и не ги каним да нашите конкурси. Допреди 2–3 години го правехме, но претенциите им минаха всякакви граници. Някои от тях ни казват, че щели да се явяват, само ако им гарантираме, че ще спечелят!? Тотално ги отсвирихме и решихме да създаваме нови, наши си кадри!“, разкрива пред наш репортер Донна Фокс. Двете с Дженифър Бенедикшън са от кохортата на най-култовия травестит у нас – Елза Парини. Под неговата егида Фокс и Бенедикшън организират конкурси за„драг куинс“ артисти, които протичат по-скоро като риалити шоута. Повече от месец тримата травестити подготвят кабаре спектакъл, който трябва да се състои на 5 декември в известен микс клуб в София, утвърдил се като 

Меката на „мъжете в рокли“

Желанието на всички травестити да се кълчат в нощните програми, които се организират там, както и конкурсите на Фокс и Бенедикшън, станали причината кросдресърите да се хванат за перуките. „Отдавна спряхме да ги търсим тези от по-младите да участват в нашите конкурси заради огромните им претенции, че са много елитни, и капризите им, че трябвало да спечелят гарантирано или иначе нямало да участват. Някои, които са просто едни пришълци от селата, започнаха да се държат като „звезди“ – първо казват, че ще участват, а после се отмятат, защото ние създадохме нови кадри, които доста по-умело пародират с женския образ и не им оставят шанс за призови места. Всичко това ги вбеси, нацупиха се и казаха, че щели да правят свои си конкурси и същевременно да саботират тези, на които водещи са Донна и Дженифър“, разкрива пред „ШОУ“ Елза Парини, която журира на конкурсите.

„Яд ги е, че те двете са наследниците на Елза - устати, амбициозни, артистични и изобретателни, а те са амортизирани от висене на площад „България“, където въртят св*ки и си изкарват хляба със за*ниците си!“, казва пък друга представителка на „драг куинс“ обществото. По думите й, конкурсите, с които се занимават Парини, Фокс и Бенедикшън, нямали нищо общо с пошлите травеститски шоута досега, където имало само гротескни турове по бански и демонстриране на потресаващи гнусотии. Идеята им била да се създават риалити шоута със съвсем различна визия, в които да са ангажирани най-добрите стилисти, декоратори и хореографи. 

От друга страна, низвергнатите травестити решили да не остават по-назад и започнали да организират свои конкурси, които смятали да провеждат „в една долна дупка в София“. „Това е едно пропаднало място, което всички го знаят, и където се събират само проститутки, наркомани, крадци и емигранти. Те са клиентела на травеститите, които проституират на площад „България“”, доверява пред народното издание известен кросдресър. И добавя, че по всяка вероятност т. нар. конкурси щели да бъдат с програма: 

„лапане на банан, сядане на бутилка и крадене на портфейл от мъж, между чиито крака правят св*рка“

Игнорираните гърли с топки започнали да налагат тотален терор срещу доскорошните си идоли, като атаките преминали от злобни коментари по форумите, през заплашителни смс-и, до брутални закани за физическа саморазправа. „Директно ни се каза, че ще ни осакатят заради конкурсите ни, защото не ги викаме да участват“, разкрива пред „ШОУ“ Дженифър Бенедикшън. „Започнаха да ни плюят по форумите, но това е най-малкото, което правят. Стигна се дотам, че ни се обаждат и ни заплашват с побоища – щели да ни счупят ръцете и краката!“, потвърждава Донна Фокс и казва, че е силно притеснена за здравето си. Очевидно неслучайно, защото лично на нея травестити проститутки й пращали смс-и и съобщения във Фейсбук с явни закани за вендета. Именно поради тази причина тя отказва да назове имената и „работните“ псевдоними на травеститите, които я тероризират. Въпросните „мъжки пеперуди“ дори уговаряли сводниците си да им ударят рамо с няколко наказателни акции срещу „драг куинс“ артистите. Пазарлъкът със сутеньорите бил, че, освен платената любов, могат да им станат и партньори в организирането и провеждането на травеститски конкурси, откъдето да капе още някой лев. 

Във войната дейно участие вземали и проституиращи травестити от Пловдив и Варна, които също се целели във клубните сцени, където да се превъплъщават в различен образ от този на нископлатена дупедавка, която заработва по 20-30 лева на сеанс в храстите. Те също скочили с остри заплахи срещу конкуренцията, което пък накарало „драг куинс“ артистите да потърсят закрила. 

Някои от тях дори си ангажирали охрана 

разкриват източници на „ШОУ“ сред травеститите, но не казват как точно им заплащат. „Знам само, че заради цялата тази злоба и завист, някои от травеститите артисти, които имат познанства в ММА-средите, потърсиха помощ оттам“, доверява популярен кросдресър, който също се изявява в травеститски програми в столичен микс клуб. По думите му, няколко яки ММА-бойци вече са се ангажирали да пазят травеститите и да ги придружават по време на шоутата и конкурсите. Освен това спецовете в миксираните бойни изкуства смятали да прехвърлят тренировките си, от ринга, на площад „България“, където да проведат няколко „образователни беседи“ с бригадирите на платената любов. 

Орлин ФИЛИПОВСКИ

http://www.blitz.bg

Моделката Виржиния Иванова: Правила съм секс на стадион и в съблекалнята на полувремето

Джулиана Гани: Срам ме беше, че слагам короната на най-грозната силиконка - чудехме се мъж ли е, жена ли е...!

Брадата жена спечели Евровизия 2014! (ВИДЕО)

Новият хит на Скобелева майка - бременни проститутки!

"Мистър София" си търси любовници в гей сайт!

Полският депутат-травестит двойник на Цецка Ц.

Таен списък с гейове в МВР

Евгени Минчев снасял в ДАНС с агентурно име Гана Интернешънъл

И Бориса Тютюнджиева вдигна мерника на Бареков

 


Сходни връзки

Брутална война между травеститите – сипят се закани за трошене на крака и ръце! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди