изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:50 EEST
УКРАИНСКИ ФАШИЗЪМ: Бивш украински военен министър иска да бъдат сваляни руските пътнически самолети    
По светаУКРАИНСКИ ФАШИЗЪМ: Бивш украински военен министър иска да бъдат сваляни руските пътнически самолети




Бившия шеф на украйнското министерство на отбраната Анатолий Гриценко коментира в своя профил във Facebook възможните полети на самолети на „Аерофлот” до Харков и Днепропетровск. Той е възмутен от този факт и призовава руските самолети да бъдат сваляни, тъй като идват от вражеска държава, съобщава Vesti.ru.
"На летището на един от градовете, до които от 1 декември ще лети Руският „Аерофлот”, сега са базирани бойните подразделения на нашата армейска авиация, задействана в антитерористичната операция. И точно на това летище ще кацат лайнери на враждебна държава!”, възмущава се Гриценко.

След това той предлага да бъде „използван опита от Великата отечествена война” и сравнява руските пътнически самолети с авиацията на Луфтвафе. „Тогава вражеските самолети бяха сваляни, а враждебните влакове – взривявани”, изтъква Гриценко.

Това не са първите воинствени изказвания на Анатолий Гриценко, който сега е лидер на партията „Гражданска позиция” – на президентските избори той събра 5.48%, около 1 милион гласа и се класира на 4-то място. Преди време Гриценко призова президента Порошенко да отдаде заповед на спецчастите да нахлуят в Русия и да убият колкото се може повече руснаци.

През периода 2005-2007 г, когато беше министър, Гриценко е обвинен от контролно-ревизионното управления за корупция на сума 6,6 милиарда гривни при строителството на жилища за военните. Тогава той успява да се спаси от съд, бързо организира партията си и започва да агитира за влизане на Украйна в НАТО.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

УКРАИНСКИ ФАШИЗЪМ: Бивш украински военен министър иска да бъдат сваляни руските пътнически самолети | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди