изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:54 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „ВАС окончателно отмени таксите за подготвителните групи”, съобщава челото на вестник „Нова добруджанска трибуна”. Върховният административен съд е потвърдил решението на Административния съд в Добрич, с което са отменени таксите за подготвителните групи в детските градини. Делото е било заведено по жалба на Стойчо Пенков Стойчев от град Добрич, който е родител на дете, което през учебната 2013/2014 г. е записано в предучилищна група в целодневна детска градина в Добрич.

Народният представител от Атака Калина Балабанова е задала въпрос в рамките на петъчния парламентарен контрол на социалния министър Ивайло Калфин относно нарушения на трудовото законодателство в мина Оброчище, съобщава изданието. Балабанова е посочила, че продължава да се оказва натиск върху кандидатите за работа в мина Оброчище и ако човек иска да бъде назначен на работа там, то той трябва писмено да се откаже от правото си да бъде представляван от синдикат. От спортната страница – „Добруджа 07 оглави Суперлигата”. Мъжкият волейболен тийм в Добрич, воден от Мирослав Живков, е победил отбора на Габрово. Мачът се е играл в добруджанския град. Домакините са били най-категорични в победата си в първа част, когато са оставили гостите на 18 точки. В следващите геймове играта е била на приливи и отливи.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди