изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:09 EEST
Въздушните зодии са най-упорити    
Хороскоп Всяка зодия си има силна и слаба страна. За въздушните зодии, които са Близнаци, Везни и Водолей, е характерно, че са много упорити и преследват докрай своите цели. Те не се отказват лесно и използват за постигането на целта си всякакви средства. Затова често постигат всичко, което са искали. Помага им и невероятният заряд от енергия, който притежават.

 

Представителите на въздушните зодии по правило са много общителни и затова не страдат от самота. Обичат да разговарят дори с непознати и това им е много полезно както в работата, така и в личния живот.

Важна черта при Везните например е нежеланието да се поддават на емоциите си. Те са разумни и предпочитат да изгубят любовта пред това да останат без работата си или възможността да се издигнат в кариерата.

Въздушните зодии са много силни откъм логика, затова и се осланят предимно на нея. Те планират всяко свое действие. Затова имайте наум при общуването с тях, че им липсва спонтанност, както и че няма да променят решението си вследствие на настроението.

Това са хора, на които можете да разчитате, когато имате уговорка. В същото време обаче не може да се осланяте на тях безрезервно, тъй като винаги ще насочват ситуацията в своя полза. Затова внимавайте, когато става дума за бизнес.
Хората, родени под знак, над който властва стихията на въздуха, имат ясни мисли и невероятно и конструктивно мислене. Те успяват бързо и лесно да се приспособят към каквито и да е промени. Не само това, те ще съумеят и да ги използват в своя полза, така че работата им да се улесни.

Въздушните знаци трябва да избират приятели и любими хора сред огнени зодии и въздушни знаци, а също така и сред земните. Водни зодии - Риба, Рак и Скорпион, са прекалено емоционални за тяхната логична натура.

Най-силно стихията на въздуха е изразена при Везните - те са студени и спокойни, което много им помага. Обичат да планира всеки свой ход. Близнаците са променливи - в един момент са приятелски настроени, след това обаче стават студени и непроницаеми.

http://www.bgdnes.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Въздушните зодии са най-упорити | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди