изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:43 EEST
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ГЕОРГИ СОФКИН    
СпортПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ГЕОРГИ СОФКИН


До Георги Софкин

по случай 3 декември-Международният ден на хората с увреждания

          Уважаеми Господин Софкин, като един от най-изявените и успели български спортисти, два пъти световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора с нисък ръст, председател на българската организация „Малки европейци” и Националната спортна асоциация „Нисък ръст” и основен радетел за спечеленото домакинство на Олимпиадата през 2017 г. в София,

         Приемете нашите сърдечни поздрави и благопожелания в навечерието на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември.

        Чрез вас искаме да отправим послание към всички българи в неравностойно положение и да изразим нашето уважение и почит. Даваме си сметка, че Вашето ежедневие не винаги е лесно и това ни задължава като най-големия и обичан футболен клуб в България да се отнасяме отговорно и с разбиране към проблемите ви. Заедно да търсим пътища и да подкрепяме каузи, с които да спомагаме за облекчаване на битието ви.  Вярваме, че наша много важна и чисто човешка мисия е хората с увреждания да получават необходимата подкрепа за постигане на  пълноценно човешко съществуване.

      Уверяваме ви, че ръководството на ПФК Левски ще продължи и занапред да оказва съдействие на Вас и всички българи в неравностойно положение.

ПФК Левски


 


Сходни връзки

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ГЕОРГИ СОФКИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди