изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-11-30 @ 14:02 EET
Решения за малкия бизнес с изгодни условия    
Икономика Възможността да притежаваш и управляваш свой собствен бизнес е доста атрактивна за хората с предприемачески дух. За да бъде печеливш бизнесът, предизвикателството е голямо. Изисква се, както голяма находчивост, така и коректен партньор, който да те подкрепи. Пощенска банка разбира нелеката задача да си предприемач в България и разработва продукти за подпомагане на малкия бизнес, специализирани кредитни и лизингови програми.  


Базовите кредитни продукти на банката са инвестиционни и оборотни кредити. Оборотните кредитни линии и овърдрафти са предназначени за посрещане на нуждите от материали, консумативи, суровини, стоки и други текуща дейност на фирмата. Те дават максималната гъвкавост на клиента да оперира с парите, когато прецени, като заплаща лихва само върху използваната част от кредитния лимит. Инвестиционните решения са изгодни за бизнеса, защото са дългосрочни. Банката предлага кредити за покупка или строеж на бизнес помещения със срок до 20 години, което означава по-малки погасителни вноски.

За да може всеки клиент да направи най-добрия избор за своя бизнес Пощенска банка осигурява специализирани кредитни експерти, които да консултират потребителите. В почти всеки един клон на банката има специализиран център за обслужване на малък бизнес. На място експертите могат да посъветват потребителите по редица въпроси като: кой е най-подходящият продукт за техния бизнес; какъв да бъде размерът на кредита; как да съкратят до минимум процедурите по разглеждане и одобряване на искането на заем, както и много други.

Кандидат-кредитополучателите могат да се възползват от пакетни услуги, които оптимизират разходите за банково обслужване. С продуктови пакети като „Динамика”, „Динамика Плюс” и „Е-Динамика” потребителите пестят време и намаляват разходите си за ежедневни банкови операции.

Пощенска банка също така предлага и специално разработени продукти за земеделските производители, лекари, стоматолози и фармацевти, които са създадени за да отговарят по най-добрия начин на индивидуалните потребности на тези групи от потребители.

Повече информация за най-близките клонове в града и региона, където може да получите безплатна консултация с експерт в областта на малкия бизнес, може да откриете на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg

 


Сходни връзки

Решения за малкия бизнес с изгодни условия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди