изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:50 EET
Коя зодия как ще се освини по Коледа?    
Хороскоп

Коя зодия как ще се освини по Коледа?



ОВЕН

Ядат и повръщат

Овните определено ще прекалят с храната. Те това си го могат. Ще се нахвърлят на обилната никулденска трапеза и ще забравят да спрат да ядат чак до след Васильовден. Ще размахват вилицата с такава стръв, че близкостоящите стреснато ще отскачат надалеч, за да не пострадат. Овните ядат бързо и по много. Но най-лошото е, че след това страдат от угризения. Някои се опитват да избият приетите 50 хил. калории с физическо натоварване. Други директно отиват да пеят арии на тоалетната чиния.

Внимание: според неотдавнашно проучване хората, родени през пролетта, са най-застрашени от булимия и анорексия.

ТЕЛЕЦ

Няма празник без храна

Представителите на този знак май още преди да прочетат тези редове, си знаят: ще прекалим и тази година. Какво да се прави, като идват толкова много празници. Телците държат на хубавата храна. За тях празник без трапеза е като папагал без горнище на анцуг - нещо немислимо. Съответно за празниците се пазарува не на предния ден, както правят някои безотговорни зодии. Планирането започва седмици преди това. Менюто се обмисля със сладострастието на стар мераклия. Приготвянето му е ритуал, който им носи огромно удоволствие. Телците са се примирили с факта, че няма как - ще качат няколко кила. Но за това после ще му мислят.

БЛИЗНАЦИ

Не ги свърта край трапезата

От досега споменатите Близнаците са първите, които може и да не преядат по Коледа и Нова година. Те са подвижни и бързо се разсейват. За тях интересният разговор е нещо много по-увличащо от печено прасенце с хрупкава коричка или торта с пет слоя крем. В празничната нощ Близнакът ще хапне каквото успее да забърше в движение. Това не означава задължително нещо здравословно и полезно. Даже напротив. Колкото по-вредна и калорична е храната, толкова по-голям шанс има да привлече вниманието на Близнака. Въпреки това те са от малцината, които в началото на януари няма има нужда да си купуват по-голям номер дрехи.

 

РАК

Задушават тъгата с торти

Раците са твърдо решени да не преяждат тази година.

Като се знае колко са чувствителни и как намират утеха в храната - това може да им се получи, но може и да не им се получи. Те не са лакоми по природа, но как да устоят на толкова много изкушения? Ако са на всичкото отгоре и нещастни, непременно ще компенсират с грандиозни количества мазни храни, сладкиши, алкохол и цигари. Може да се получи и обратният ефект - депресираният Рак да не сложи и хапка в устата по време на целия коледно-новогодишен период. Тези, които са щастливи и спокойни, ще запазят разумното си отношение и няма да наддадат и грам по празниците.

ЛЪВ

Прекаляват, но без угризения

Като ще е гарга, да е рошава. Ако ще плюскаме, то трябва да е голямото плюскане, а не някакво си там мижаво здравословно нахранване. Лъвовете тайно смятат умереността за порок - от пороците, които те лично не притежават. Представителите на този слънчев знак са енергични и всичко правят с размах. Тяхната коледна трапеза трябва да е най-пищната, храната да прелива от блюдата, елхата им да е най-голямата - поне двуметрова.

Лъвът ще купонясва, ще яде и ще пие като за световно. Но за разлика от останалите лакомници - Телеца и Овена, няма да съжалява ни най-малко, че е прекалил.

ДЕВА

Преяждат, но умерено

Девите като видни хипохондрици ще внимават за стомаха си, за черния дроб, за бъбреците. Те не обичат да издевателстват над тялото си с некачествена храна. Въобще малко вероятно е да се нахвърлят да плюскат като невидели. Обикновено са естествено стройни, което до голяма степен се дължи на хранителните им навици - плодове, зеленчуци, постни меса. През декември може да се случи да хапнат повечко, но това няма да им навреди трайно. Като хора, които водят здравословен начин на живот и поддържат горе-долу равномерно тегло, натрупаните 1-2 килограма няма да бъдат фатални за фигурата им. Още в началото на януари ще ги свалят.

ВЕЗНИ

Тежка програма

Везните ще си отядат на хубави неща. Ще започнат от тази вечер и ще продължат през целия месец. Няма начин да устоят на майсторски приготвеното ястие, на изисканите деликатеси и най-вече на сладкишите, които придружават всяка празнична трапеза. Толкова хора имат именни дни, рождени дни... Ами Коледа и Нова година?! Освен това са длъжни да посетят всички най-бляскави светски партита. Това е изтощителен период за купонджия като Везната. Когато отминат новогодишната нощ, Ивановден, Йордановден и т.н., те ще си отдъхнат. След този бурен социален живот може да се окаже, че са качили няколко килограма.

СКОРПИОН

Ще останат стройни

Като воден знак Скорпионите са склонни да преяждат на емоционална почва. Те са по-дисциплинирани от Раците и рядко изпускат юздата. Но ако се случи да се разядат, може да се докарат и до болница. Да не говорим за опасностите от различните видове алкохол, с които ще се сблъскат през дългите зимни вечери около или под елхата. Все пак може да се каже, че не са застрашени от напълняване през месец декември. Освен ако не страдат от разбито сърце, депресия или пристъп на мрачно настроение, Скорпионите вероятно ще останат все така стройни и привлекателни и след като изтече този тежък и дълъг празничен период.

СТРЕЛЕЦ

Няма граници за погълнатото

Определено ще преядат. Те са дръзки, смели, безотговорни и най-много обичат за Коледа да гръмнат пиратка в празна тенджера, да скочат в ледените морски вълни, или да се натъпчат с баница и свинско, докато вече не могат да дишат. И така, полегнали на дивана в празничната нощ, ще ги чуете да стенат: “Олеле, майко, умирам!” Разбира се, жизнените Стрелци ни най-малко няма да умрат от едно преяждане. Нито от две, три или пет. Както е известно, те много обичат да се движат, около тях трябва да има винаги екшън и веселие, така че може и да се задържат на едни и същи килограми, дори и системно да преяждат.

КОЗИРОГ

Време е да му отпуснат края

Също като Девите, Козирозите внимават какво ядат. Не е човешко съвсем никога да не вкусваш мазни и вредни храни, но като цяло те се пазят и не налитат на високовъглехидратна, мазна и богата на Е-та храна. Задръжките са за делничните дни, смятат представителите на този знак. А в семейните и приятелските сбирки по празниците човек може да се поотпусне. И докато останалите от зодиака прекаляват с всичко, Козирогът просто ще е налапал безразборно това, което се е изпречило пред очите му. Няма опасност от драстично увеличаване на теглото, но празниците непременно ще ги изтощят - като се има предвид, че идва и рожденият им ден.

ВОДОЛЕЙ

Кой казва да не се тъпча?

Макар и умът на този мислител, Водолея, да витае в други светове, окото му няма как да не се спре на празничната трапеза. Той отказва да робува на предразсъдъци или правила, особено на правила, които му казват, че е по-добре да стане леко гладен от масата. Що за глупост? Леко гладен, когато под носа ти се стелят изкусителни аромати от красиво подредените блюда? Затова - не че е лаком, има опасност Водолеят да попреяде. В зависимост от това дали социалният му живот изисква да присъства на 2-3 или повече празници, той или ще се отърве физически почти непроменен, или ще му се наложи да предприеме сериозни мерки от януари.

РИБИ

Прекрасни 20 дни без мярка

Рибите ядат не защото са гладни - те ядат от мъка, от радост и от сутринта. Правят го по съвсем същите причини, по които и пият алкохол. Просто така се налага! Определено ще им се наложи да се заемат сериозно и с двете дейности и по празниците ще се ръководят от девиза на пещерняците - празен чувал не стои, а като се напълни поляга. Ще изкарат едни прекрасни, макар и безсъдържателни 20-ина дни, от които няма да се отърват, без да са натрупали поне 2-3, а може и повече кила. Единственото им спасение е да включат в празничната програма колкото се може повече пътешествия, забавления и танци.

http://www.trud.bg/

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Каква сте в любовната игра според зодията

Диета под знака на Зодиака

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

 


Сходни връзки

Коя зодия как ще се освини по Коледа? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди