изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:16 EET
ПИК: Скандална измама с Калина от "Биг Брадър"! Порното на силиконката е менте - секси актрисата е звезда от Хърватия    
Новини

  Менте се оказа порното с брадърката Калина Паскалева, кадри от което бяха пуснати като супер сензация в столичен таблоид днес. Според статията скандалното видео било предоставено от обиден любовник на красивата пловдивчанка и било правено преди 5-6 години. Сигнал на читатели обаче доказва, че голата героиня в клипчето въобще не е Калина, а известната хърватска певица Северина Вучкович. В страната си тя се прочу именно с въпросното домашно порно, което изтече в тамошната мрежа още през 2007 г.



Пред репортер на ПИК и от „Биг Брадър” съобщиха, че пловдивчанката няма нищо общо с порното, както и че не се е снимала никога в подобни клипове.

„На видеото е друга жена и това се вижда с просто око. Самата Калина бе попитана от нас дали някога е позирала гола пред камера и отрече. Така наречената сензация няма нищо общо с реалността”, заяви пиарката Мисислава Дабанова. По думите й самата Паскалева е отрекла някога да е участвала в порно клипове. 

Познати на Калина също определиха скандалът с видеото на репортерката и новоизпечена писателка като пълно менте и са категорични, че тя няма подобни клипове. Порно маниаци пък извадиха още куп клипове с истинската героиня от порното - Северина Вучкович, която била много популярна сред любителите на горещите секс приключения в интернет.  http://pik.bg/

Калина Паскалева си ми зъбите като форма на протест срещу правителството. Самата тя е бивша манекенка на “Визаж”, има и гола сесия в “Плейбой”.  И дядо й, и баща й са били висши офицери в МВР. Майка й е адвокат.Калина Паскалева си ми зъбите като форма на протест срещу правителството. Самата тя е бивша манекенка на “Визаж”, има и гола сесия в “Плейбой”.  И дядо й, и баща й са били висши офицери в МВР. Майка й е адвокат.Калина Паскалева си ми зъбите като форма на протест срещу правителството. Самата тя е бивша манекенка на “Визаж”, има и гола сесия в “Плейбой”.  И дядо й, и баща й са били висши офицери в МВР. Майка й е адвокат.Калина Паскалева си ми зъбите като форма на протест срещу правителството. Самата тя е бивша манекенка на “Визаж”, има и гола сесия в “Плейбой”.  И дядо й, и баща й са били висши офицери в МВР. Майка й е адвокат.Калина Паскалева си ми зъбите като форма на протест срещу правителството. Самата тя е бивша манекенка на “Визаж”, има и гола сесия в “Плейбой”.  И дядо й, и баща й са били висши офицери в МВР. Майка й е адвокат.

Появи се скандален порно клип на Калина Паскалева

Виж кои са участниците в продължението на "ВИП Брадър" - "Биг Брадър ол старс"

Кой и защо влиза в Big Brother “All Stars”?

XXL репортерката била героиня на "Плейбой"

Скандално: Бивша на Ники Михайлов върти свирки в порно клип

В силиконовата долина Escape

 

Бони е първата изгонена от „Биг брадър ол старс”

ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

Пламена Петрова - известна от втория сезон на песенното реалити "Мюзик айдъл", която се е снимала и за "Плейбой". Тя призна, че животът й се е променил много след участието й в шоуто. Пламена Петрова - известна от втория сезон на песенното реалити "Мюзик айдъл", която се е снимала и за "Плейбой". Тя призна, че животът й се е променил много след участието й в шоуто. Пламена Петрова - известна от втория сезон на песенното реалити "Мюзик айдъл", която се е снимала и за "Плейбой". Тя призна, че животът й се е променил много след участието й в шоуто.

 КЕТЕТО ЕВРО

Катето Евро практикува автомобилен секс с набор на сина си

Катето Евро играла голо хоро за шише уиски

ИРИНА ФЛОРИН БЯСНА НА АЗИС. КАТЯ ЕВРО И АЗИС БИЛИ "ГАДНИ НАРКОМАНИ"

КАТЕТО ЕВРО НЕ Е ПРАВИЛА СЕКС

 


Петя Буюклиева втрещи Катето Евро със зла обида

Big Brother наказа съквартирантите с 0 лева бюджет

Виж кои са участниците в продължението на "ВИП Брадър" - "Биг Брадър ол старс"

Кой и защо влиза в Big Brother “All Stars”?



 

ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ ВИП БРАДЪР 2014 - ОБРАЗЦОВ ДОМ - Е ВЛАДИ ВЪРГАЛА

И ОЩЕ - ВСИЧКО ЗА ВИП БРАДЪР 2014

 


Сходни връзки

ПИК: Скандална измама с Калина от "Биг Брадър"! Порното на силиконката е менте - секси актрисата е звезда от Хърватия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди