изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:18 EEST
ДОБРУДЖА ИЗПРАЩА ГОДИНАТА В "А" ГРУПА С ПОБЕДА    
Спорт

Добричлии гостуват на Шумен за Купата на България



Победа с 36-30 постигнаха хандбалистите на Добруджа при гостуването си на Интер-Академик (Благоевград) от десетия кръг на "А" група при мъжете. Голмайстори за добричлии в мача станаха Джошкун Якубов и Стефан Ефтимов, които бяха точни по осем пъти, а Красимир Коев реализира 7 попадения.

Много добър мач направи и 16-годишният Михаил Нейчев, които вкара топката 6 пъти в съперниковата врата. Антон Петров се разписа 4 пъти, а по веднъж -  Свилен Христов, Георги Михайлов и Златан Петров. Добруджанци завършват сезона със 7 победи и 3 загуби. Оставащите 4 кръга от редовния сезон ще се играят през 2015 година, а първенството по традиция ще завърши с плеофите, в които участват четирите най-добри тима. В същото време се разбра, че Шумен е съперникът на Добруджа на осминафиналите в турнира за Купата на България. Победителят ще се излъчи само в един двубой, а той ще бъде на 13 декември в Шумен. Следващият кръг на надпреварата ще бъде на 21 февруари. От клуба на добричлии заявиха, че през април ще домакинстват на финалната фаза на първенството при младежите до 19 г.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ИЗПРАЩА ГОДИНАТА В "А" ГРУПА С ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди