изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:05 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

На 6 декември, около 18:30 часа във Второ РУП Добрич се тъжи 75-годишна жена от с. Дончево, общ. Добричка. По данни на тъжителката, около 14:30 часа на 6 декември е получила обаждане на домашния си телефон, представящ се за полицай. Чрез въвеждане в заблуждение, мъжът заявява на възрастната жена, че синът й е катастрофирал и за да избегне наказание е необходима сумата от 10 000 лева. Малко по-късно жената предава на непознат мъж сумата от 1 200 лева на улицата пред домът й. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

 

На 7 декември, около 17:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път град Добрич на кръстовището с ул. „Калиакра”. Установено е, че  водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация при маневра завой на ляво не пропуска насрещно движещия се автомобил „Форд” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са пострадали возещата се на предна седалка в лек автомобил „Форд”, която е настанена в МБАЛ Добрич с разксано контузна рана на главата и комоцио, без опасност за живота и возещата се в лек автомобил „Рено”, която е освободена за домашно лечение с охлузна рана на главата. На двамата водачи е взета кръвна проба за изследване по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

           

Контролните органи са съставили 3 актa по ЗБЛД, 1 aкт и 3 фиша по ЗДвП.

 

През изминалите почивни дни са регистрирани 9 ПТП.

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани пет пожара с материални щети.

 

08.12.2014 г.                                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди