изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:02 EET
Сертов изтеглил 8000 лева в деня, когато изчезнал    
Ред и сигурност   Основната полицейска версия за Петко Сертов е, че или е отвлечен или е убит. В деня на изчезването си той е изтеглил 8000 лева, а според негови приятели е направил хотелска резервация. Излязъл е от блока си до военното НДК в центъра на София, където живее в апартамент на 12-ия етаж.

Бившият шеф на ДАНС се е качил в чужд "Фолксваген Голф" и е тръгнал по ул. "Княз Борис I" в посока бул. "България", пише "24 часа". Сутринта е разходил кучето си и е бил спокоен, разказа негова съседка.

"Петко Сертов е много отговорен и високоинтелигентен човек. Първо щеше да каже на съпругата си къде отива. Това, че не е взел мобилния си телефон, говори за някакъв проблем. Би си оставил телефона само ако е бил принуден", каза Зоя Димитрова, която беше говорител на ДАНС по времето, когато Сертов оглавяваше агенцията.

Синът на Петко Сертов - Детелин, е студент в Страсбург. Той е обект на обсъждане от записан негов разговор с бившия червен депутат Младен Червеняков в Несебър на 11 юни 2011 г. Там Сертов казва на Червеняков, че ще посреща на летището евродепутат със сина си, за да ги запознае и Детелин да изкара там стаж. Сега момчето живее и работи в Брюксел и е сред инициаторите на младежкия клуб на АБВ в европейската столица.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сертов изтеглил 8000 лева в деня, когато изчезнал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди