изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:02 EEST
Засекли трети телефон на Сертов в гориста местност?    
Новини По непотвърдена информация вече е засечен трети телефон, който се е ползвал от бившия шеф на ДАНС Петко Сертов, и районът е локализиран по клетката на мобилния оператор, който използва. Тъй като местността е гориста, разследващите проверяват версия, свързана със самоубийство, пише в. "Стандарт". Според нея ексшефът на ДАНС е напуснал дома си, оставяйки лични вещи и телефони с единственото намерение да сложи край на живота си.

 В подкрепа на тази версия говори и фактът, че през последните месеци Сертов изглеждал доста потиснат и угнетен, пише още изданието.

Както БЛИЦ съобщи вчера, Сертов е изчезнал в петък, а съпругата му е алармирала в полицията вчера.

Приятели на бившия шеф на ДАНС коментират, че той е бил огорчен от факта, че политическият елит го е загърбил и дори вече не го търсели за съвети като експерт. Според информациите на най-близките му Сертов не е страдал от някакво заболяване, заради което би се самоубил.

Друга версия пък свързва изчезването на Сертов с отвличане, което цели да разклати политическата ситуация в страната. Целта била да бъде ударена репутацията на България след добрите новини за отпушването на еврофондовете. Твърди се, че в отвличането на високопоставен бивш служител на службите би могъл да е замесен друг негов бивш съратник. Намерението било да даде лош знак на Европа за стабилността на България и новото правителство на Бойко Борисов.  http://www.blitz.bg

Сертов изтеглил 8000 лева в деня, когато изчезнал

 


Сходни връзки

Засекли трети телефон на Сертов в гориста местност? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди