изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-10-01 @ 07:40 EEST
Д-Р НОВОСЕЛСКА ПРЕДСТАВИ ДВАМАТА СИ ЗАМЕСТНИЦИ    
НовиниВчера официално пред екипа на областна администрация и пред медиите областният управител д-р Маргарита Новоселска представи двамата си заместници - Ивайло Матушев и Йордан Йорданов, и ресорите, които те поемат.  Политическият кабинет начело с д-р Новоселска заяви готовност да изпълнява своите правомощия ефективно и да работи в екип.


Както НДТ вече съобщи, от ноември 2011 г. до назначаването му на поста заместник-областен управител на област Добрич, Ивайло Манушев е заместник-кмет на Община Генерал Тошево. Има магистратура по Европейска администрация във ВСУ „Черноризец Храбър". Завършил бакалавърска степен - Международни икономически отношения в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски" през 2003 г. Притежава експертиза по изготвяне на процедури по Закона за обществени поръчки; планиране и осъществяване на мерки в областта на регионалното развитие, както и в областта на енергийната ефективност. Ръководител и координатор на проекти по оперативните програми на ЕС. Бил е председател на УС на „Национално сдружение на експертите по обществени поръчки"; заместник председател на „Съюз на ловците и риболовците в Генерал Тошево" и др. Преминал интензивно езиково обучение по френски и английски език. Владее много добре немски и руски език. Ивайло Манушев е семеен, има две деца. Той ще отговаря за регионалната политика, програмата за Трансгранично сътрудничество, транспорт, енергетика и енергийна ефективност, граничните пунктове и защита на населението при бедствия и аварии.

Йордан Йорданов е придобил магистърска степен в Schiller International University, Florida, USA /2009 - 2011 г./. Бакалавър по икономика от Университета за Национално и световно стопанство - София. От 2012 г. до назначаването му за заместник-областен управител на област Добрич, е управител на компания, занимаваща се с наемане и арендуване на земеделски земи, производство и търговия със селскостопанска продукция, транспортна дейност. Работил е във финансови институции. Има експертиза в изготвянето на финансови доклади и анализи за фирми с малък и среден бизнес. Владее английски, руски и сръбски език. Йордан Йорданов е семеен с едно дете. Той ще отговаря за социалната политика и дейностите по здравеопазване, култура, младежка политика и спорт. Йорданов ще координира работата с НПО, браншови организации и такива на работодателите, със синдикатите.

Стана ясно още, че към областна администрация ще бъдат създадени две нови комисии - за младежта и спорта и за енергийна ефективност, като целта им ще е подпомагане на работата на местните власти. НДТ

 


Сходни връзки

Д-Р НОВОСЕЛСКА ПРЕДСТАВИ ДВАМАТА СИ ЗАМЕСТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди