изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:32 EEST
Вижте жената, с чиято кола е изчезнал Петко Сертов    
НовиниЗа последно Петко Сертов е бил видян в петък на столичния булевард "Витоша", където е теглил пари от банков клон. След това следите му се губят. На камерите в района не се вижда накъде е тръгнал. След като тегли парите, той се качва в сив автомобил и тръгва в неизвестна посока.


"Автомобилът е "Опел Астра"- светлосив металик с регистрационен номер СА2987РМ", заяви Младен Маринов, шеф на Столичната полиция. Колата обаче не е собственост на Петко Сертов, а на 26-годишната Теодора Кондова. Тя потвърди, че автомобилът е неин, но отказа да даде пояснения, съобщава Нова телевизия..

От МВР също отказаха да дадат информация за причините, поради които Сертов кара колата на младото момиче. Поясниха обаче, че той е напуснал дома си, носейки в себе си всичките си лични документи, включително и международния си паспорт. Приятелят на Сертов - полковник Николай Русатиев е категоричен, че бившият шеф на родното ФБР е имал тайна среща.

"Кой има интерес от изчезването на Петко Сертов? Оттук ще се стигне и до това кой е замесен в неговото изчезване. Защото не е просто така - самият факт, че е излязъл без телефоните си, значи че той е имал нещо предвид", коментира Русатиев.

От МВР  бяха категорични, че няма данни Сертов да е жертва на престъпление. Имали обаче информация, че колата му се намира в непристъпна местност в Южна България.

"Вчера бях на косъм да изпратя вертолета, но метереологичните условия не го позволиха", заяви Светлозар Лазаров, главният секретар на МВР.

Дали и кога хеликоптер ще обследва района, не е ясно. Ясното поне засега е, че Сертов не е напускал страната. Днес съпругата му Емилия Сертова публикува обръщение, в което заяви, че Сертов не се е самоубил и изчезването му няма общо с неизлечима болест или битови проблеми.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Вижте жената, с чиято кола е изчезнал Петко Сертов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди