изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:20 EEST
Вековният сблъсък между Славия и "Левски"    
СпортНапечено дерби се очаква днес на стадион "Славия" в столичния квартал "Овча купел". В мач от 19-ия кръг на "А" група, последен за 2014 година, Славия приема "Левски" от 13:15 часа. При това в годината, в която "сините" навършиха 100 лета. 12 месеца, изпълнени с много проблеми - както от финансово естество, така и от спортно-техническо.

Но победителят може да бъде само един, а трите точки са нужни и на двата отбора. "Левски" заема шестото място с 28 т., със само една повече от "Ботев" и три аванс пред осмия Черно море. Именно това е и последната позиция, която дава право на участие в следващата фаза на сезона напролет. "Белите" от своя страна са със 17 точки. Актив, който само чудо би го променило до такава степен, че тимът да се добере до шестото място.

И колкото и неприятно да звучи, през този сезон Славия се бори да не се намести в зоната на изпадащите. Там с амбиция за оцеляване е Марек, само на четири точки от спасението. На дъното е Хасково със 7 т.

Очаква се Георги Иванов да заложи на Мигел Бедоя, въпреки че той не тренира пълноценно през седмицата. Заради стар проблем в коляното испанецът едва вчера пипна топка. Въпреки това Бедоя е изразил желание да излезе на терена, както и най-вероятно ще се случи. Вместо наказания Антонио Аниете пък на върха се очаква да застане Валери Домовчийски.

С притеснения за атаката на отбора пък е наставникът на Славия Иван Колев. Пропуските пред противниковата врата не веднъж са коствали по-добър резултат за "белите". Така бе в мачовете с Берое (1:1) и Литекс (0:2), в които Радослав Василев, Дишан Савич и Джереми Манзоро пропуснаха на празна врата. Именно върху завършващия удар е работил Колев през седмицата с надеждата днес успеваемостта на състезателите му да се покачи значително.

photo_verybig_300405.jpgСЛАВИЯ - "ЛЕВСКИ"
Днес от 13:15 часа, пряко по Диема
София, ст. "Славия"
Съдия: Георги Кабаков

 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
СЛАВИЯ:
Георги Петков, Цветомир Панов, Касай, Димитър Везалов, Диего Фераресо, Костадин Дяков, Станислав Генчев, Джереми Манзоро, Душан Савич, Карлос Фонсека, Радослав Василев
Резерви: Ем. Петров, Д. Пиргов, Ристевски, Янков, Бургзорг, Семерджиев, Бижев
Контузени: Ст. Велков, Вълчанов
Наказан: няма
Треньор: Иван Колев

"ЛЕВСКИ": Пламен Илиев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Роман Прохазка, Пламен Димов, Божидар Краев, Мигел Бедоя, Луис Педро, Валери Домовчийски
Резерви: Наумовски, Орачевм Огнянов, Велев, Р. Цонев, М. Иванов, Ил. Димитров
Контузени: Гаджев, Сърмов, Б. Цонев, Амари
Наказан: Аниете
Треньор: Георги Иванов

http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Вековният сблъсък между Славия и "Левски" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди