изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:07 EEST
Алексей Петров: Видях паспорта на Петко Сертов, той е при жена му    
Новини Алексей Петров опроверга категорично версиите, че бившият шеф на ДАНС е избягал в далечна държава. Той отрече и твърденията на хора от МВР, че Петко Сертов е взел всичките си документи, включително и международния паспорт.

„Видях го лично с очите си, паспорта е при жена му. Възможно е институциите да пречат много. Нямам да изглеждам като специалистите, които заляха медиите. Както може да е прозаично, така може и да е много сложно това с изчезването му”, заяви Алексей Петров в предаването на Сашо Диков, който веднага побърза да го попита: „Чу се, че е имал любовница, а също така, че е болен от рак, вярно ли е това?”

В този момент обаче бе посечен от госта си: „ Няма любовница, поставям въпроса в групата тъпи. Не е болен и от рак, имаше сериозна визия за бъдещето, имахме идеи. Той искаше да се занимава със стратегически анализи. Не съм усетил за миг в нашите разговори да изпадне в отчаяние.”

В предаването бе включена и Емилия - съпругата на Петко Сертов, която също потвърди, че паспортът на мъжа й е при нея:
„Паспортът му е вкъщи, ще помоля само всеки, който разполага с достоверна информация за намирането на моя съпруг, да я предостави на службите, ангажирани със случая. Всичко съм казала на службите, много се надявам, че работят обективно и ще ми помогнат да намеря съпруга си.”

Алексей Петров отговори и на въпроса дали е вярно, че е давал доклади на Бойко Борисов, докато той е бил премиер за първи път:
„Доклади не са раздавани. По времето на г-н Сертов на разработка бяха повече от 10 министри и над 90 души, заемащи държавни длъжности. Като резултат има следващи институции, по-нататък ние не се интересуваме. Самият факт, че се е стигнало до там, оперативният работник има свободата, когато получи оперативната информация, да я разпредели по направление за работа. Дадохме тази система, не мога да ви кажа какво стана после.”

„Искам да коментираме тук, в студиото това дали си ми давал подкуп, защото така се твърдеше, какво се случи”, попита Сашо Диков.
„Когато ти дойде вкъщи след арестите, казах ти – Сашо, получих си заплатата, мога да ти дам една част от нея, да се почерпиш, защото съм под домашен арест и не мога да излизам. Не съм ти давал пачки. След това ти каза – не и аз ти казах – това, което е оставено, някой ден ако решиш...”, обясни Алексей Петров.  http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Алексей Петров: Видях паспорта на Петко Сертов, той е при жена му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди