изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:10 EEST
1259 журналисти на пресконференция на Путин!    
Общество[image1_left] Бомбастична бройка от 1259 журналисти се е акредитирала за прессконференцията на Владимир Путин, която започва в 12 часа на 18 декември. Те са представители както на федерални, така и на регионални средства за масова информация, и чужди кореспонденти.

Ще присъстват репортери от Германия, Виетнам, Корея,Китай, САЩ, Франция и други страни, а също така 8 украински журналисти.

Освен това на пресконференцията ще се появи и Ксения Собчак, представляваща канал «Дъжд».

Пресконференцията е десета поред, а на нея присъстват всички журналисти, които президентът, а и всички останали, са запомнили от предходни събития.

В частност, на събитието е акредитирана и редакторката от владивостокския вестник "Народное вече" Мария Соловенко, която през 2012 година нарече държавния глава Вова. В интервю за LifeNews тя е обяснила защо не се е притеснила да нарече фамилиарно президента.

След призива на държавния глава към нея: "Седнете, Маша", тя му благодарила в отговор, наричайки го Вова.

През 2013 г появата на Соловенко също така не мина незабележимо. В началото тя си спомнила как синеокият прессекретар на Путин Димитри Песков и взел микрофона и тя го предупредила: Аз имам кратък въпрос от три части. Редакторката започнала да ч„ете строфи от повестта "Чук и Гек", а след това задала въпрос за медицинско оборудване на 20 милиона рубли.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

1259 журналисти на пресконференция на Путин! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди