изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:54 EEST
Детелина Николова изпрати поздравителен адрес до Милица Мирчева    
СпортКметът на Добрич Детелина Николова изпрати поздравителен адрес до Милица Мирчева по повод спечелването на сребърен медал на Европейското първенство по крос кънтри за жени до 23 години в Боровец.

"С голямо удоволствие и възхищение  изразявам всеобщата радост за поредния ти успех, който ни кара да запечатаме този миг и да адмирираме пред твоя талант и изключително спортно майсторство. Като кмет на Добрич се гордея, че толкова фина, красива и блестяща в спорта, ти спечели сърцата на всички българи, които знаят как се обича България и милеят за всеки успех и завоевания", посочва кметът. "Нека и занапред продължиш да ни радваш с твоите постижения, да допринесеш много за развитието на спорта в България и да прославяш името добруджанско. С настъпващите най–съкровени коледни и новогодишни празници на теб, твоето семейство и твоите треньори пожелавам здраве, сполука и да бъдете заобиколени от добри хора по всички пътища на живота", завършва Детелина Николова. Добричлийката Милица Мирчеа спечели сребърен медал на Европейското първенство по крос-кънтри бягане за жени до 23 години в Боровец. 20-годишната Мирчева, национална шампионка на 3000 метра в зала през февруари в Добрич, преодоля дистанцията от 6085 метра по пресечен терен за 22:25 минути, като остана само на 2 секунди зад победителката Рона Оклъндова от Великобритания. 


 


Сходни връзки

Детелина Николова изпрати поздравителен адрес до Милица Мирчева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди